Főoldal Hírek 2012/13 – THE CW Upfronts

2012/13 – THE CW Upfronts

0
Oszd meg!

Idén a CW nagy meglepetést okozott – berendelt ugyanis öt sorozatot, és végre-valahára úgy tűnik, elfelejtik a reality műfajt is, a sok bukás óta már éppen itt volt az ideje. Ami a kaszákat illeti, a Ringer a nézettség adatok alapján nem meglepő, és sajnos a The Secret Circle sem. Túlélt a Nikita, köszönhetően a pénteknek, az ott lévő sorozatokkal általában “elnézőbbek” a csatornák (mert pénteken nehéz jó nézettséget hozni odakint). A nagy meglepetés a Gossip Girl túlélése, de a veterán széria kapott egy utolsó évadot, tizenegy-három epizódjuk lesz az alkotóknak arra, hogy pontot tegyenek Serena és Blair kalandjainak a végére. Nézzünk azonban a jövőbe, íme, az új sorozatok:

ŐSSZEL:

  • Arrow: A Smallvilleből megismert Zöld Íjász kapott saját sorozatot, igaz, nem a Justin Hartley-féle karakter kel életre, hanem újra kreálják a Zöld Íjászt, aki régen egy playboy volt, de miután öt évig egy szigeten dekkolt, a megmentése után felveszi a maskarát és a gonosztevők után ered. Ugyan nem lelkesedtem be érte, de mindenképp belenézek, hiszen Stephen Amell dögös, de visszatért Katie Cassidy (Melrose Place 2.0.), nekem meg ennyi már rég elég.
  • Beauty & The Beast: A Hulk 2.0. sztoriban Kristin Kreuk anyukáját megölték, de megmentették a lányt, a doki pedig, aki segített, most bujkál, mert ha dühös lesz, átalakul egy félelmetes szörnnyé. Kreuk azóta nyomozónő lett, és megkéri a Hulk 2.0. karaktert, hogy segítsen neki, meg minden. Gondolom átkötő szálként jelen lesz a “miért és ki ölte meg az édesanyám?” szál, meg szép lassan egymásba zúg a szépség meg a szörnyeteg, de alapjáraton én egy nyomozós szériára vagyok felkészülve – ami a CW első nyomozós sorozata is lesz egyben. Hát, az érdeklődésem kétértelmű, de asszem Nicole Gale Anderson (Make It Or Break It), a “kíváncsian várom” irányba billentette.
  • Emily Owens M.D.: Avagy azt is mondhatnám, hogy Grace Klinika 2.0. Kétlem, hogy bármi különbség lenne a kettő között, itt például egy frissen végzett geek dokinő a főhős (Meryl Streep lánya amúgy,) aki az új kórházban úgy érzi magát, mint a gimiben. Eyecandy fronton kőkeményen beerősít a széria, itt van szívet törni Justin Hartley (Smallville) és Michael Rady (Melrose Place), én pedig asszem ez lesz az évad egyetlen kórházas sorozata, amit rendszeresen nézni akarok majd.

MIDSEASON:

  • Cult: Képtelen vagyok egy mondatba összefoglalni a sorozatot, ami Jessica Lucas (Friends With Benefits) ide, Matt Davis (The Vampire Diaries) oda, engem akkor sem érdekel. Ha nem lenne itt Robert Knepper talán … de így?
  • The Carrie Diaries: A főszerepben AnnaSophia Robb, dögös pasiként Austin Butler (Switched at Birth), a sztori pedig Carrie Bradshoaw fiatal éveit meséli el. Alig várom!

Kicsit csalódott vagyok, mert a leginkább várt ötletet nem rendelték be, ez pedig a The Selection. Igaz, nagy Éhezők viadala koppintás volt, de azért érdekelt volna egy háromszáz évvel később jövőkép, ahol lottón kisorsolnak egy lányt (Aimee Teegarden), akinek a többi kiválasztottal együtt a királynői címért küzdenek meg (William Mooseley nőjének kell lenni). Öröm az ürömben, hogy a CW elviekben újra forgattatja, aztán ha jó lesz, jöhet midseasonbe. Ujjakat összeszorítottam, remélem ti is. Ami pedig a berendelt újoncokat illeti, talán a The Carrie Diaries érdekel a legjobban, a többi nem izgatott fel annyira.

607 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here