2012/13 Upfronts: FOX

  0
  Oszd meg!

  Nemcsak a CBS, hanem a FOX is szűkmarkúan bánt az új sorozatokkal: mindössze két dráma és három komédia az, amire futotta nekik. Persze, mivel lesz American Idol és X-Faktor kapcsán egy évben kétszer kutatnak tehetségeket, értelemszerűen nem maradt túl sok hely, amit újoncokkal tölthetnek fel, pedig most elég sok sorozatot kaszáltak, amik közül talán az Alcatraz volt egy kicsit meglepő, bár az erős premier után hetente bukta el a nézőit. Ami még érdekesség volt a FOX Upfrontson, az a Glee költözése a legerősebb, csütörtöki napra, ahol a Helyszínelők, Grace Klinika, Person of Interest és a CW-újonc, The Beauty and the Beast lesznek majd az ellenfelei – kemény lépés, amibe könnyen bele is rokkanhat a sorozat, ami nagyon meg fog majd újulni jövőre. De erről szóljék majd egy külön post, nézzük inkább azt a maroknyi újoncot.

  ben-es-kate

  ŐSSZEL:

  – Ben & Kate: Egy újabb gyereknevelő vígjátéksorozat, de itt nem kisbabát, hanem egy ötéves kislányt kell gondozni. Vevő leszek erre is.

  – The Mob Doctor: Nem tud meghatni egy orvosnő kálváriája, aki a testvére szarkeverése miatt kénytelen a maffiának dolgozni, még Jordana Spiro sem elég indok arra, hogy város legyen. Jó kritikák kellenek ahhoz, hogy belenézzek egyáltalán.

  – The Mindy Project: Egy újabb Bridget Jones koppintás, számomra ismeretlen színészek prezentálásában – de mivel szitkom, és csak húsz perc, és akár még tetszhet is, az esélyt megkapja.

  MIDSEASON:

  – The Goodwin Games: Hülye Fox. Hogy merészelte ezt a sorozatot midseasonre száműzni? Nem elég, hogy Becki Newton visszatér a tévézésbe, magával hozva Jake Lacy (Better With You) és Scott Foley (Felicity) urakat eyecandynak, még a történet is pazar: a húsz milliós örökségért a három testvérnek eleget kell tenniük az apja fura végrendeletének. Imádnivaló egy tervezet.

  – The Following: Maga az ötlet nagyon érdekes: a sorozatgyilkosok felveszik a kapcsolatot egymással, és szövetségeket hoznak létre, amit csak egy régi zsaru állíthat meg, akit Kevin Bacon alakít. Ráadásul, a Vámpírnaplók kreátora, Kevin Williamson a készítő. Alapjáraton nem vonzanak a rendőrös high-concept sorozatok, itt azonban a pilotot mindenképpen be fogom próbálni, annak ellenére, hogy biztosan tudom, huzamosabb ideig nem leszek a nézője.

  Elsősorban itt a The Goodwin Games érdekel a remek casting és a jó sztori miatt, de a Ben & Kate is nagy kedvenc lehet idővel. A többi egyelőre nem nagyon izgatott fel. Az az elhasalt pilotokat illeti, a Ryan Hansen-féle, “elkényeztetett harminc éves gazdag srácot kidobják otthonról, és a latin házvezetőnőjéhez költözik” script nagyon jól hangzott, kár érte, és a Robbie Ammel féle Like Father is sajnálatosan merül majd a feledés homályába.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here