2012/13 Upfronts: CBS

  2
  Oszd meg!

  Szegény CBS, nem rendelt be csak négy drámát és komédiát, mivel így is elég telített a műsorideje, hála a sikeres és nézett sorozataiknak. Szerencsére sok kedvenc folytatódik, mint a 2 Broke Girls, How I Met Your Mother vagy a The Good Wife, de kaszák is voltak rendesen, amik közül az Unforgettable elég meglepő, lévén nem volt olyan tragikus a nézettsége, illetve biztos sokakat szíven ütött a CSI: Miami kaszája, de a megnövekedett költségek és a csökkenő nézettség itt sem volt jó párosítás: a rajongókat viszont az szomoríthatja igazán el, hogy nem kapott méltó lezárást ez a hosszú sorozat. De ne ragadjunk a múltban, nézzük hát a CBS új sorozatait:

  ŐSSZEL:

  • Elementary: A CBS füst alatt elkészített, nem hivatalos Sherlock Holmes remakeje, Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével. Nézze, aki akarja, én nem fogom.
  • Made in Jersey: Alapjáraton nincs bajom az ügyvédes sorozatokkal, itt pedig egy munkás osztályból származó ügyvédnő áll a középpontban, egy ilyen karakterrel pedig nem nehéz azonosulni. Egy próbát mindenképp megér.
  • Partners: Az új Will és Grace? Egy heteró és egy meleg srác együtt él szinte szimbiózisban, ami bonyolítja a párkapcsolataikat – a leírás tetszik, a casting imádnivaló. Elég ha ennyit mondok: Sophia Bush. Meleg szerepben természetesen Michael Urie, párját Brandon Routh (!!!) alakítja – feltétlenül meg fogom nézni.
  • Vegas: A ’60as években vagyunk, ahol a gengszter meg a sheriff összecsap – de nem előttem. Erre egy percet sem áldozok.

  MIDSEASON:

  • Friend me: Két geek Los Angelesbe költözik, ahol feladnak egy hirdetést: bartokat keresnek. Feltétlenül várós, sajnálom, a midseasont.
  • Golden Boy: Jézusom, hogy ez mennyire unalmas – a 34 éves parancsnok egy interjú során emlékszik vissza arra, amikor még 26 évesen járőr volt, és ezt látjuk a sorozatban, azt az utat, amit bejárt. Nagyon nem érdekel.

  Kevés az újonc, ezek közül pedig csak a két komédia, a Friend me és a Partners az, ami elsőre megfogott. A rendőrös cuccokat messziről kerülöm, de a Made in Jersey szóba jöhet. A be nem rendelt cuccok között JoAnna Garcia és Ashley Tisdale vígjátéksorozatát nagyon sajnálom, velük szinte bármit megnéznék, remélem nem maradnak jövőre sem munka nélkül.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here