2012/13 Upfronts – ABC

  1
  Oszd meg!

  Az ABC egyik vezető sorozata, a Született Feleségek idén véget ért, az Upfrontson pedig döntött a csatorna arról, hogy mely pilotokból lesz ősszel és tavasszal sorozat. Az ABC nem cicózott, hat drámának és négy vígjátéksorozatnak csinált helyet a műsorstruktúrában, amik között akadnak olyanok, amikre jómagam is kíváncsi leszek. Ami a kaszákat illeti, nem volt semmi meglepetés, talán csak a GCB esetén reménykedhettünk volna a folytatásban, de a végére sajnos megcsappant az amúgy sem túl acélos nézettség. És íme, az ABC új sorozatairól röviden, tömören.

  ŐSSZEL:

  • 666 Park Avenue: Természetfeletti? Vanessa Williams? Robert Buckley? Ide vele, most rögtön.
  • Nashville: Az egyik legjobban várt új sorozat, amiben egy lecsúszott country énekesnő (Connie Britton) és egy új, fiatal felfedezett (Hadyen Panettiere) együtt kénytelen koncertezni – igen, ez nagyon Country Strong koppintásnak tűnik, de mivel imádtam Gwyneth filmjét, szeretem az ABC drámáit, és itt remek a casting is, egyértelmű, hogy várós a kicsike.
  • Malibu Country: Akarom, akarom, akarom! Reba McEntire visszatér, ismét elvált, ismét egyedül neveli a gyerekeit (akik közül az egyik nagyon dögös) és most még énekelni is fog/akar. Miért csak Novemberben indul, az annyira messze van.
  • The Neighbors: Fogalmam sincs, hogy vele mi legyen – mert ez egy olyan sorozat, ahová egy család beköltözik, és rájönnek, hogy a szomszédaik ufók, mármint igaziak. A pilot szerintem nézős lesz, de kétlem, hogy megszeretném. Az Űrbalekok sem jött be.
  • The Last Resort: Nem tudom érdekelhet-e egy olyan sorozat, amiben megszületik a világ legkisebb atomhatalma, pár katona közreműködésével. A casting számomra semmi extra, egyedül Scott Speedman (Felicity) vehetne rá arra, hogy megnézzem, plusz a jó kritikák.

  MIDSEASON:

  • Family Tools: Családi vállalkozás, kisváros, szimpatikus szereplőgárda, nekem ennyi elég.
  • How To Live With Your Parents: Az elvált anya a gyerekeivel beköltözik a laza szüleihez? Érdekes alapfelvetés, szimpatikusak a szereplők és mégiscsak Sarah Chalke a főhős. Ez mindenképp nézős lesz.
  • Mistresses: Alyssa Milano már évek óta szerepel ABC pilotokban, szerintem ez már vagy a negyedik, amiben főszerepet kapott – de egyik sem tud elindulni szeptemberben. Az angol széria feldolgozása május végétől lesz esedékes (mármint, 2013 májusa), egy próbát pedig mindenképp megér, a négy barátnő életéről szóló történet.
  • Red Widow: Szeretem azokat a sorozatokat, amik a bosszúra építenek, és ha van hozzá egy erős női karakterük, aki itt még anya is, az számomra plusz pont. Viszont a szervezett bűnözés, a drog-dolgok nem mindig tudnak felizgatni. Ha olyan lesz, mint a Nancy ül a fűben drámában, akkor jöhet, a pilotot be kéne próbálni.
  • Zero Hour: Anthony Edwards nyomoz, a sorozat paranormális jelenséggel indít, és még el is rabolnak valakit, akit meg kell találni. Jesszusom, hogy ez mennyire nem érdekel, viszont Scott Michael Foster (Greek) miatt egy résznyi esélyt megérdemel. Aztán is ráérek majd kaszálni.

  Idén az ABC biztosra ment, és részben sikerült érdekes pilotokat berendelnie sorozatnak. Ami a legjobban érdekel, az a Nashville és a Malibu Country, de a 666 Park Avenue-ben is van muníció. Amúgy, sajnálom, hogy nem lett sorozat a The Smart One c. tervből, és Marc Cherry, Devious Maids ötletéből sem. Mindkettőnél remeknek éreztem a történetet, jó volt a casting, de úgy tűnik, sok minden nem működött. Kár értük.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here