Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Glee 3×21 – Nationals

Glee 3×21 – Nationals

5
Oszd meg!

A verseny-epizódokat mindig is nagyon szerettem, hiszen az orrunk előtt fejlődnek, gyakorolnak és küzdenek a srácok azért, hogy sikeresek lehessenek, hogy elérjék az álmukat és diadalt arathassanak. De nem csak ez az, amiért szeretem ezeket a részeket. A másik okom nagyon egyszerű: olyan bitang jó dalokat adnak ilyenkor elő, és annyira profi koreográfiával, amit nem tudom máshogy jellemezni, mint vizuális orgazmus. Mert amit ebben a részben láttunk, az volt. Nem csak a Vocal Adrenaline, hanem a New Directions előadásai is profik voltak, élmény volt nem csak a fülnek, de a szemnek is, és azt hiszem ez volt az, amit mindannyian elvárhatunk egy ilyen epizódtól. Spoileresen folytatom!

glee-nationals

A srácok végre-valahára nyertek, ők az országos bajnokok! Juhé! Amikor beléptek a suliba a diadal után, és ünnepelték őket a társaik, hát, férfiasan bevallom, elkezdtem könnyezni. Annyira megható és szép jelenet volt, amit nem lehetett könnyzápor nélkül fogadnom. Végre-valahára elérték azt, amiért mindig is küzdöttek, ráadásul teljesen megérdemelten kapták a díjat, hiszen bármennyire is egyedi volt Unique, nem volt annyira jó, mint Rachel és a többiek, különösképpen Finn, aki sosem énekelt még ennyire jól, mint most.

Értékelés: 10/10
Ami magát a részt illeti, írhatnék ezer dolgot: dicsérhetném Lindsay Lohan és Perez Hilton öniróniáját, örülhetnék, amiért Whoopi Goldberg karaktere bejuttatja Rachelt a NYADA-ra, éltethetném a We Are The Champions előadását, elsüthetnék pár poént, amiért Emma beengedte Willt a “málnásba”, de nem teszem. Nem teszem, mert ez az epizód magáért beszélt. A múlt heti kritikámban azt emeltem ki, hogy abban a részben minden szerepelt, amiért nem a Glee a kedvenc sorozatom. Ez a rész viszont mindent felvonultatott, amiért a Glee lehet ismét, a kedvenc sorozatom – és ha így folytatja a negyedik évadban, ismét ő lehet az én drága kis kedvencem. Addig is, vár ránk egy évadzáró, és egy ballagás.

5 Hozzászólások

 1. Teljesen elfelejtettem, hogy lesz még egy rész :’)
  Amikor beléptek a suliba én is megkönnyeztem, annyira jó volt!
  megérdemelték már ezt. A New Directions jobb volt a Vocal-nál.
  Kivételesen még Quinn kevés kis szólója is tetszett. Tina hogy figyelte már, nehogy elessen. Ezért a dalokat végig izgultam, nehogy valami baj legyen. Úgy érzem ezek a dalok rongyosra lesznek hallgatva :DD

 2. [Patii](#12300131): Az fel sem tűnt, a TInás rész, amit írtál, de visszanéztem, és tényleg. Jesszusom, de jó, hogy még mindig tele van ilyen apró és imádnivaló motívumokkal a sorozat.

 3. Nekem is nagyon tetszett ez a rész.Sokkal de sokkal jobban tetszett mint a 2. évados.Az valami borzadály volt. :/
  De a mostanitól libabőrös lettem főleg Rachel dalától borzongtam gyönyörűen énekelt!
  Imádtam a Jesse-Rachel párbeszédet is.Aranyosak voltak.Tény Jesse a szívem csücske és az is marad :) de most kifejezetten tetszett hogy az öntelt Jesse-álarc 1 másodperc alatt lehullt mikor Rachel közölte vele hogy átlát ám a dolgokon és süt Jesseről az idegesség. Még jó pár percig el tudtam volna nézni és hallgatni őket. :) Mi sem bizonyítja jobban azt hogy Jesse még mindig odáig van Rachelért mint az hogy külön még beszélt Carmen Tibideauxe-szel (Whoopi Goldberg)Rachelről és hogy Rachelnek a NYADA-n a helye. Pedig őt nem vették fel és süthetne belőle az irigység és keresztbe is próbálhatna tenni de ehelyett pont hogy beajánlja, arra kéri Tibideauxe-ot hogy jutassa be a NYADA-ra, Rachelt.
  Amikor meg kihirdették hogy a New Direction nyert én is ugráltam örömömbe a sulis jelenetnél meg elkezdtem könnyezni olyan jó volt ezt látni hogy végre megkapták a srácok a kellő elismerést.Az Év Tanára részen meg már picsogtam. Jaaajj de nagyon jó rész volt!!Végre végre!! :)
  10/10 pontos rész volt :)

  • Jajj, ezt nem is emeltem ki, pedig tökre igazad van, a Jesse és Rachel párbeszéd nagyon aranyos volt, és tök jól sikerült megírniuk <3

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here