Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Glee 3×19 – Prom-A-Saurus

Glee 3×19 – Prom-A-Saurus

4
Oszd meg!

Jézusom, ez szörnyű volt. Könyörögve kérem az alkotókat, soha többet ne legyen Prom epizód. A tavalyi sem volt a legjobb, az idei viszont kritikán aluli volt. Minden olyan elemet felvonultattak ebben a részben, ami miatt már nem a Glee a kedvenc sorozatom. A zenei felhozatallal nem volt akkora dal, leszámítva Brittany semmirekellő, és tekernivaló szóló előadását. A Big Girls Don’t Cry tetszett, a What Makes You Beautifult pedig egyenesen imádtam, de könyörgöm, a Glee nem a zenétől kellene, hogy jó sorozat legyen, hanem a minőségi történetvezetés miatt. Ebben a részben viszont a karakterek többségét le kellett volna fejezni, a maradékot pedig elküldeni agymosásra. Spoileresen folytatom.

Én nem tudom hová tenni Brittanyt, de ebben a részben legszívesebben a Marsra küldtem volna. Azok a hülye beszólásai, az idétlen döntései, az, amiképp keveredik benne az ötéves hülye gyerek és a normális emberi lény, már irritáló. Ebben a részben akkora volt Brittany arca, mint még soha. Nem hittem volna azt sem, hogy Blaine lehet még irritálóbb, de amit levágott azért, mert nem zselézheti le a haját, hát az kritikán aluli volt. Azt se vágtam, Brittany miért tiltotta meg neki – semmi értelme nem volt. Ennek az egész résznek nem volt semmi értelme!

Becky meg, könyörgöm, mondjon már le! Régebben elvoltam a csajjal, nem zavart a jelenléte, de a harmadik évadban már egyre nagyobb túlzásokba esnek vele kapcsolatban. A Puck -féle „megkoronázlak” jelenetnél majdnem lekapcsoltam az egész részt, annyira irritált az egész. Ami úgy-ahogy tetszett, az Rachel szála, bár a nagy benyalás Quinnek már itt is sok volt nekem, főleg ha hozzáveszem Quinn és Santana hirtelen jótékonyságát.

Értékelés: 3/10
Ahogy ígértem, a What Makes You Beautiful két pontot hozzáadott, amúgy az egész rész még egyet sem érdemelt volna meg. Szörnyű volt. Undorító. Nem is akarom újra megnézni, bár ne is láttam volna. Sikerült megutáltatniuk velem pár karaktert. Drága Ryan Murphy, felejtsd már el a többi sorozatod, és koncentrálj a legsikeresebbre, mert nem csak a nézettség csökken drasztikusan, hanem az élvezhetőségi faktor is!

555 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Ha jól emlékszem a 3. évad karácsonyi epizódjánál szálltam ki véglegesen. Borzasztó, amibe ez a sorozat átment, és ha már Te is ilyen kritikát írsz a sorozatról, akkor azt hiszem, jó döntés volt abbahagyni akkor.

  2. Érdekes, mert nekem pont, hogy tetszett ez a rész. Az utóbbiak közül szerintem még ez volt az egyik legjobb, habár a tavalyi Prom-os rész nyilván sokkal jobb volt (mint minden más a 2. évadban). Viszont Blaine zselés szála egy vicc volt, de tényleg. Kb. mint hogy Will spanyol tanár, és nem beszél spanyolul rendesen. Habár ami Blaine-t illeti, rendesen elcseszték az írók, mióta megjelent először, szal már nem várok semmi normálisat tőle.

  3. huha nem semmi irás.hát szerintem volt már rosszabb rész ez nekem egész nézhető volt.a tavaly bál az biztos hogy jobb volt idén köszönhetöen Brittany baromságának..tudom hoyg GYP-s de mindig meglep azzal hogy übereli magát.iyeln böszme témát..éédes jézus.és az amit előadott ott öskori ruhában is..OMG de szar volt ismétlem SZ.A.R. rachel- lea viszont csodásan nézett ki :)

  4. [Robi](#12274418): Nem is tudom hirtelen, hogy a karácsonyi vagy ez volt a rosszabb. A Glee-ben viszont az a gáz, hogy össze-vissza jönnek az imádnivaló és a gyűlöletesen rossz részek :s

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here