Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Moziváró: Hófehér és a vadász

Moziváró: Hófehér és a vadász

6
Oszd meg!

516 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. És én erről még miért nem hallottam? A fülemen és a szememen ülhettem? Na a cím és a plakát tetszik, viszont a Kristen már nem! Mindegy ezen felül kell kerekednem! :) :)

  2. [suxel](#12187362): A Kristen “undorod” megértem, én Johnny Deppet nem szeretem, a filmjeit – egykét kívételtől eltekintve – pedig messzire kerülöm. Viszont ezt a filmet kár lenne kihagyni, a történet meg az előzetesek alapján zseniális lehet – reméljük nem lesz belőle a végén pofára esés.

  3. Annyira ellenszenves nekem az a lány, meg én olvastam az Alkonyatkönyveket, én bánom már hogy lányos vagy nem lányos, nekem tetszett nagyon – igaz én Jacob-párti voltam /de nem ez a lényeg/ – én valahogy teljesen másképp képzeltem a lányt, és az 1. része nekem hatalmas csalódás volt filmben, nem jött át, azt mondtam sztornó elég a könyv, belekukkntottam a 2-ba, az még pocsékabb volt, azóta se folytattam. Nem ragadott meg a főszereplő páros kettőse sem, nem szívesen nézem ezt a lányt, de ez a Hófehér és a vadász érdekel annyira, hogy legyőzzem magamban, amit iránta érzek, max majd minden jelenete elején mordulok egyet. :) :)

  4. [suxel](#12188219): Azért, a könyv-béli Bella sem egy matyóhímzés, néhány megnyilvánulása miatt “akasztást” érdemelne, az fix.

    [Sárkány](#12214576): Na, ez engem is meglepett, mert mi Hófehérkeként ismerjük.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here