Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: The Client List

Pilotkritika: The Client List

0
Oszd meg!

Már régóta vártuk, hogy Jennifer Love Hewitt visszatérjen a tévébe, és ez most végre meg is történt. A Lifetime női adó sorozatában Hewitt egy kétgyermekes anyuka, akit a férje elhagyott, és annyira rosszul áll anyagilag, hogy képtelen munkát vállalni. Persze eladhatná a luxus házát, hogy kisebbre cserélje, de inkább erotikus masszőr lesz, de nem teszi, mert: “a gyerekek így is elveszették az apjukat, nem vehetem el tőlük a házukat is“..

the-client-list

Azért, hogy a cselekedetei meg legyenek magyarázva, azaz indoka legyen a “”kurválkodásnak”“, bevágtak pár vágóképet, amikor sima ügyfeleket kap rendes masszázzsal, de ott se borravaló sincs se megbecsülés, ráadásul szőrös, öreg ronda faszikat kell masszíroznia kevés pénzért. Naná, hogy a sok zsét és a dögös férfiakat választja, akiknek amúgy is bárki adna “boldog befejezést“…

Tele van logikai buktatókkal a pilot, és sok mindent belemagyaráztak a képünkbe a készítők. Igen, egy háziasszony nem lehet csak úgy erotikus masszőr, mert az milyen dolog már. Tegyük talpig becsületessé, taszítsuk le a mélybe, aztán mehet a menet – ezzel a mentalitással nem igazán értek egyet. Ha a férj otthon marad, és úgy válik erotikus masszőré, az jobbá tette volna a pilotot, hiszen úgy kapott volna egy extra töltetet a történet. A pilot részben mellesleg, az egyik legjobb vevőjének mentette meg a házasságát a tanácsaival, sírt ő is, meg a főnöke is, a frenetikus Loretta Devine – ennek aztán rohadt nagy valóságtartalma volt. A nő akárhogy is nézzük, egy strici, ők pedig nem szoktak örülni annak, ha az egyik legjobb kuncsaftot inkább a feleség gyúrogatja. Persze, ez Lifetime, nem HBO.

the-client-list-men

Minden hibája ellenére volt valami egyedi bája a pilotnak és magának a sorozatnak is, és sikerült megkedvelnem egy-két szereplőt is, aminek köszönhetően visszatérek még a többi epizódra is a nyár folyamán, mert kíváncsi vagyok arra, miképpen bánnak a készítők a felvázolt szálakkal. Az, hogy a férj testvére szemmel láthatólag bele van zúgva Hewitt karakterébe nem érdekel annyira, sem a férj telefonhívása, inkább arra lennék kíváncsi, miképpen boldogul a szentnek ábrázolt nő az erotikus masszőri állással hosszútávon. Mi lesz, ha kiderül a dolog? Érdekes a szituáció, de jól kell bánniuk vele, hogy továbbra is az maradjon.

Értékelés: 7/10
Nézhető és kedvelhető, ha pedig az alapvető kliséken túlteszi magát az ember, akkor szerintem hosszútávon is a sorozattal maradhat. Ami hiányzik, a mellékszálak, ezt a részt a jövőben mindenképp pótolni kell, mert nem elég, ha csak Jennifer karaktere kap teret.

1024 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here