Főoldal Hírek Mizujs az ABC Family háza táján?

Mizujs az ABC Family háza táján?

6
Oszd meg!

Most már végre az összes ABC Family sorozat sorsa nyilvánossá vált, mivel két fontos döntés is született a csatorna részéről a héten. Az ABC Family rövid idő alatt vált szerintem sokunk egyik kedvenc adójává, köszönhetően a minőségi tini-dráma sorozatainak, amik hamar belopták magukat a szívembe, és gondolom a tietekbe is. Következzék tehát egy összesítés a csatorna sorozatainak a helyzetéről, a végén pedig az adó újoncairól is olvashattok majd.

JANE BY DESIGN

JANE BY DESIGN
Már Február 29-én megszületett a döntés, a forgatások pedig jelenleg zajlanak is, a kíváncsiaknak érdemes szétnézni a hivatalos Facebook oldalon, ahol sok forgatási kép került nyilvánosságra, akárcsak a színészek személyes Twitter lapján. Egy meglehetősen rövid, nyolc részes berendelést kapott, és innentől kezdve a sorsa a nézettségre lesz bízva, ami nem volt túl magas tavasszal, de egész szépen megtartotta a Switched at Birth számait. A folytatás Június 5-én érkezik, az évad finálé pedig Július 24-én esedékes.

MAKE IT OR BREAK IT
Tegnap jelentette be az ABC Family, hogy a mostani, rövidített harmadik szezon lesz az utolsó, tehát a sorozat fináléra Május 14-én kerül sor. Ez rendkívül szomorú, hiszen egy kíváló sorozatról van szó, ráadásul a lányok most vannak az Olimpiai selejtezőkön, a legizgalmasabb részek pedig pont a folytatásban jöttek volna, amikor már az Olimpián kell produkálniuk. Remélem a készítők kigondolnak majd egy jó finálét, imádnám, ha visszaemlékezésben, vagy bárhogy, megtudnánk valamit arról, miképpen zajlott le az Olimpia. Ezt a kaszát nagyon fájlalja a szívem, de a nézettségi adatok fényében, valahol meg tudom érteni.

MELISSA AND JOEY
Az m1en is látható sorozat második évadja egyelőre tizenöt epizódos berendelést kapott, a premier pedig Május 30-án lesz, amikor is – egyelőre, – dupla részekkel lesz képernyőn a széria szerdánként. Az évadban több visszatérő vendégsztár is lesz, többek között a Hannah Montana sztárja, Cody Linley. Április 18-án bejelentette a sorozat hősnője, Melissa Joan Heart, hogy állapotos a harmadik gyermekével, arról egyelőre nincs hír, hogy ezt is beépítik-e a történetbe.

PRETTY LITTLE LIARS

Hála Bencének és a PLL-Online.Org-nak, túl sok újdonságot nem mondhatok nektek az ABC Family legsikeresebb sorozatáról, ami 2012 Június 5-én tér vissza a képernyőre a harmadik évaddal, amiből huszonnégy részt már megrendelt a csatorna, ebből a felét adják majd le most nyáron. A harmadik évad forgatási munkálatai Április elején kezdődtek meg, itt számos, kulisszák mögötti képet találtok.

SWITCHED AT BIRTH
Tavaly nyáron a sorozat magas nézettségének köszönhetően az ABC Family plusz huszonkét részt rendelt be a meglévő tíz részes első évadhoz, így az első évad összesen harminckettő epizódos lesz – amiből tíz rész forgatása még hátravan, a azokat pedig ősszel mutatja majd be a csatorna. A második évadot egyelőre nem rendelték be, gondolom megvárják vele a nézettségi mutatók alakulását, ugyanis nagyon sokat esett a nyári adataihoz képest tavasszal a széria. Magyarországon mellesleg az m1 minden bizonnyal leadja a huszonkettedik részig a sorozatot, és szép lassan beelőzi ezzel a magyar feliratokat is.

THE LYING GAME
A második évadot Április 24-én rendelte be az ABC Family, a premier pedig télre várható. Pontos epizódszámot nem tudunk, de Charisma Carpenter a Twitterjén tíz epizódról csiripelt, szóval valószínűleg egyelőre ennyivel kell számolnunk. A csatorna a berendelést elsősorban azért követte el, mert bár a széria a teljes lakosság körében nem remekelt, de csatorna átlag felett teljesített a 18-34 éves nők és a 12-34 éves korosztály körében.

THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER
Fennállása óta először juttatott el az ötödik évadig az ABC Family, a szerencsés pedig a The Secret Life lett, aminek a negyedik évadja Április 30-án búcsúzik, az ötödik felvonás pedig nyáron kerül képernyőre. A sorozat tehát elér majd a bűvös, századik epizódig. Gratulálunk!

végezetül az újoncokról:
Bunheads: A Gilmore Girls alkotójának új sorozata Június 11-én debütál majd, a főszerepben pedig egy Las Vegasi showgirl (Sutton Foster), aki végül hazatér vidékre, ahol az édesanyja tánciskolájában tanít majd miután férjhez megy, az anyósa tánciskolájában kezd el tanítani.
Baby Daddy: A Raising Hope mintájára felépülő szituációs komédiában megismerhetünk egy fiatal srácot (Jean-Luc Bilodeau), akinek ex-barátnője a háza előtt hagyja közös gyermeküket, egy aranyos kisbabát. A srácnak segítenek a családtagjai, és a közeli lány barátja, Riley (Chelsea Kane). Premier: Június 20
Beverly Hills Nannies: Június 11-én érkezik egy dokumentum sorozat, amiben Beverly Hillsben dolgozó dadusok életét követhetjük nyomon.

6 Hozzászólások

  1. A Bunheads leírásában van egy kis hiba, nem kötekedésképp, csak szólok. “Bunheads is the tale of a Las Vegas showgirl, who impulsively marries a man, moves to his sleepy coastal town, and takes an uneasy role at her new mother-in-law’s dance school.” – Ez a hivatalos leírás, tehát az újdonsült anyósa tánciskolájában fog tanítani a csaj, nem az anyukájáéban. :)

  2. [Timy](#12159212): Uhh, ez zavaróan korai premiert takar – egy hét sem telik el a negyedik finálé és az ötödik premier között. De legalább így nem lesz Cliffhanger.

    A TSLOTAT-ból még csak a 3x17nél vagyok, bevárom a magyar feliratokat.

  3. @Tibi Hát én ledaráltam a 4×13-ig angol felirattal. Mert akkor még úgy voltam, hogy nincs fordítója.. :D Sosem csináltam ilyet, de nem bírtam várni. De újranézem felirattal már és bevárom. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here