Főoldal Oldal Blog Megasztár és Csillag Születik Élő-Blog közeleg!

Megasztár és Csillag Születik Élő-Blog közeleg!

0
Oszd meg!

A hosszú hétvégét vidéken töltöm, így – remélhetőleg, – minden technikai feltétel adott lesz ahhoz, hogy élő-blogot tartsak a jelenleg futó két magyar tehetségkutató műsorról. A Megasztár 6 kapcsán legutóbb egy hónapja blogoltam élőben, hát, próbáljuk meg még egyszer. Sajnos úgy tűnik, hogy a duett-hét elmarad, pedig az eddigi adások alkalmával a top6 esetében jöttek a korábbi Megasztárok vagy ismert énekesek duettezni a döntősökkel, amit rendkívül sajnálok, hogy most kimaradt. Ezen a héten a kedvenc dalaikkal jön a hat megmaradt döntős, azaz a rendkívül tehetséges Gigi és Andi, a fejlődőképes Balázs, a megfejthetetlen Bozont, és a “mit keresnek ezek még itt?” kategória különdíjasai, Benji és Attila.

A Csillag Születik első élő-döntőjéről akartam írni, de végül nem jutott rá időm, ezért is érdemel meg egy külön live-blogot. Puzsér az első döntőben kicsit furán produkálta magát, látszott, hogy előre megírt szövegei vannak – ennek ellenére király, hogy a Csillag Születik legnagyobb felfedezettjét nem szavazhatják ki, és végig benne lesz az adásfolyamban :)

Ma este tehát Megasztár, holnap pedig Csillag Születik élő-blogot tart a Media Addict, ha kedved van, csatlakozz, és a hozzászólások között írd meg te is a véleményed a látottakról. Este találkozunk!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here