Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Tévedtem – Vannak még felfedezetlen jó hangok

Tévedtem – Vannak még felfedezetlen jó hangok

2
Oszd meg!

Én annyira utálom, ha tévedek. Nem tudom miért, ilyen típus vagyok – viszont, be tudom vallani azt, ha hibázok, ha valamit rosszul látok. Ezt bizonyítván reagálok egy korábbi kijelentésemre, miszerint elfogytak-e Magyarországon a tehetséges, énekelni tudó emberek. Mert ez nem igaz, csak nem a tv2, hanem az RTL műsoraiban próbálkoznak. Most, hogy el kezdtem böngészni a youtubeon a Csillag Születik 4 elődöntőin feltűnt fiatalokat, rádöbbentem, mennyire tévedtem. Vannak még jól éneklő tehetséges fiataljaink, akik nem túl dögösek, nem is túl fehérek, de tehetségesek – elviekben meg ennek kellene számítania, nem?

A Megasztár gyötrelmes nézettsége miatt a tv2 iparági pletykák szerint úgy döntött jövő ősszel nem a Megasztár 7, hanem inkább a The Voice első évadját indítja el. Annak a tehetségkutatónak a lényege pedig nem a tehetség felfedezése, hanem olyan énekesek meginvitálása a műsorba, akikről tudják, hogy jól énekelnek, de kell nekik egy lökés ahhoz, hogy nagyobb közönség előtt ismertek lehessenek. A The Voice műsoraiban azért nincsenek is bénák, hiányzik a “Bikicsunáj” faktor, viszont jó énekhangokban nincs hiány. Amerikában sokszor a youtube oldalon néznek szét, a “Me Singing” címkét felhasználva, Magyarországon viszont a tv2-nek érdemes lenne visszanézni a Csillag Születik 4 kiesettjeit, akiknek érdemes lenne egy esélyt adni a produkálásra. A tovább mögött a személyes kedvenceim. Nézzétek csak!

A végére a kihagyhatatlan slusszpoén: “Én elimitálom, hogy nő vagyok. Pedig valójában nem“. Amikor elkezdett énekelni, lehidaltam. Micsoda hang, olyan, mint Amber Riley (Glee). Aztán meghallgattam harmadszor is. És tényleg, pont olyan. Aztán rákerestem a srác/lányra googleben, és ez tényleg Amber, ő meg csak tátogott, elég tehetségtelenül.

638 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

 1. De örülök ennek a posztnak, azt hittem, hallottam a válogató összes jó hangját, most szembesülnöm kellett azzal, hogy én is tévedtem. :)
  Ezek közül csak Lajost és Edinát hallottam. Na meg az utolsó szerzetet is, de az mindegy…
  Dzsenifernél volt azért egy-egy hamis hang, de az éneklés tanulható, és jó alapanyagból könnyű építkezni. Ő nagyon tetszik!
  És hát Brigitta… huh! Jóóó!
  Danyi Zoltánnénál láttam már jobbat.
  Lajos és Edina jók, de Lajosnak (kora miatt is) több esélye van még ezen a pályán.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here