Főoldal Oldal Blog Mi legyen a Media Addict sorsa? UPDATE!

Mi legyen a Media Addict sorsa? UPDATE!

7
Oszd meg!

Először is, aggodalomra semmi ok, a zárás, mint opció fel sem merült :) Egyszerűen az utóbbi napokban elkezdtem gondolkodni a blog jövőjén – arról, hogy mi lenne az a járható út, ami kapcsán még élvezhetőbb lenne számotokra a böngészés, és számomra még egyszerűbb és kézenfekvőbb az írás. És mivel a Media Addict elsősorban számotokra készül, ezért is kérdezlek meg titeket arról, hogy minek örülnétek a legjobban.

A freeblogon a tárhelyem szinte betelt, így egyre macerásabb lesz képeket feltölteni, arra pedig esély sincs, hogy hébe-hóba frissen megjelent hivatalos képeket, promóciós fotókat vagy egyéb érdekes képeket osszak meg a veletek. Viszont, mindettől függetlenül jól érzem magam itt, a freeblogon, és mégicsak ez a bejáratott címe a lapnak, mindenki így ismeri a Media Addictot. Azonban, az a múltkori nagy adatvesztés november környékén nagyon elvette a kedvem, plusz az utóbbi hetekben a látogatottságmérő sem működött rendesen.

Viszont, ha elköltöztetném az oldalt wordpressre, egy külön tárhelyre, akkor sokkal több mindent oszthatnék meg veletek, mint dvd borítók, poszterek, promóciós fotók, hivatalos képek, több szexi pasi fotó, és szavazásból is sokkal több lehetne, lévén wordpressben csak 1-2 perc megkreálni őket. Viszont, akkor meg kellene szokni egy új címet, máshol kéne keresni a blogot, és talán a kommentelési lehetőség is macerásabbá válna egy pöppet – plusz, a régi hozzászólások (ami majdnem négyezerre rúg), mind elvesznének.

Ez a két alappillére a történetnek tehát, és nem tudom mi mellett döntsek. A tárhely már megvan, a domain cím is seperc alatt meglehet, a költözés tartana viszont sokáig. Ám nem tudom van-e egyáltalán értelme. Szerintetek meg kellene lépni ezt a lépcsőfokot és professzionálisabb irányba terelni a blogot, vagy maradjon minden úgy, ahogy most van? Titeket melyik opció elégítene ki a legjobban?

UPDATE: Először is, köszönöm a sok támogató hozzászólást és a javaslatokat. Egyelőre a végleges döntés nem született meg, változások azonban hamarosan lesznek. Sőt, képzeljétek el, a freeblog hirtelen megduplázta a tárhelyem, így a képek feltöltésével jó ideig nem lesznek problémák :) Szóval, egyelőre maradunk itt, ahol vagyunk, de később még érhetnek minket meglepetések!

7 Hozzászólások

 1. Én örülnék az oldal költözésének mivel így több bejegyzés lehetne. :)
  Amúgy könyv kritikás oldalt már nem tervezel? Mert láttam még régen, hogy a freeblog-nál elveszett. pedig szívesen olvastam volna azt is. :)

 2. Szerintem is célszerű a költözés. Úgy tűnik kinőtted a freeblogot, aminek örülj, hiszen azt bizonyítja, hogy vannak olvasóid, sokakat érdekelsz és azzal, hogy nagyobb tárhelyen bővebb infot, szerteágazóbb oldalt alkotsz csak jót teszel. :D

 3. Szíven ütött hirtelen a cím, de az első sorral megnyugtattál. Nekem ez is megfelel, de ahogy neked a jobb, és ha azáltal jobbá válik nekünk is, akkor miért ne. A költözködést meg várja ki mindenki. :) Én azt mondom költözz! :) Az eddigi követőid szerintem ezután is meg fogják lelni. :P

 4. Költözz :) Tapasztalatból mondom, a WordPress nagyon jó. És aki eddig olvasott, ezután is fog, legyél bármilyen tárhelyen. Plusz ha átköltöztél, és kiírod ide az új címet, akkor meg probléma sincs :)

 5. Ha a fejlődés itt nem lehetséges, akkor költözni kell. Nyilván még élvezetesebb lenne, ha több kép, több borító stb lenne. És – ahogy mondtad – itt már nincs elég hely… akkor költözz! :)
  Itt kilinkeled úgyis az új címet, akkor tényleg nincs semmi baj, én úgyis kitettem eddig is a kedvenc oldalaimat a könyvjelzőbe, az kb három másodperc, utána egy kattintás és már ott is vagyunk az oldalon… :) Szóval a címváltozás nem lehet probléma.
  Amúgy nem tudom, a Telenovelas-News milyen tárhelyen van, de lehet, kézen fekvő lenne oda költöztetni, ha az úgy megoldható, de ez már a te dolgod! :)
  Nekünk, olvasóknak a lényeg az, hogy legyen továbbra is az oldal, hogy hol, az mindegy, és, ha több mindent hozol nekünk, akkor leszünk olyan rendesek, hogy kivárjuk a költözést és megszokjuk az új címet! ;)

 6. Szerintem is költözz, a fanfusion lehet még adna .com/.org/.net domaint és korlátlan tárhelyet ingyen és oda is lehet telepíteni wordpresst. :)

 7. Először is, köszönöm a sok támogató hozzászólást és a javaslatokat. Egyelőre a végleges döntés nem született meg, változások azonban hamarosan lesznek. Sőt, képzeljétek el, a freeblog hirtelen megduplázta a tárhelyem, így a képek feltöltésével jó ideig nem lesznek problémák :) Szóval, egyelőre maradunk itt, ahol vagyunk, de később még érhetnek minket meglepetések!

  @timy: Én is szívesen csináltam, de a nagy vesztéshullámban, mikor odalett minden, nem volt energiám újra kezdeni :s

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here