Főoldal Hírek Magyarországon a 90210 harmadik évada

Magyarországon a 90210 harmadik évada

4
Oszd meg!

Nemsokkal az amerikai premier után a tv2 is bemutatta a 90210 c. sorozatot, az első évadot pedig azóta többször is megismételték a csatornán, akárcsak a tv2 testvéradóján, a fem3-on. A folytatásra már régóta várunk, hiszen a széria Amerikában idén lépett a negyedik évadjába. A tv2 csoport pedig folytatta is a sorozatot – persze egy teljesen idióta döntés eredményeképpen a tv2, elsősorban férfiaknak (!) szóló csatornáján talált új otthonra a 90210, ahol szinkronosan már lement a teljes második évad úgy, hogy sehol nem jelent sem sajtóközlemény, sem hivatalos értesítés. Egyedül az láthatta a második évad izgalmait, aki odafigyelt a tévéújságra – mármint a nyomtatottra, a port.hu műsora például nem is jelzi, hányadik rész fut éppen. A harmadik évadról már jelentek meg itt-ott értesítések, de gondoltam szólok én is: a sorozat legjobb részei, minden hétköznap, 16.25-től láthatóak a pro4 műsorán.

Icipici off: a negyedik évaddal nagy lemaradásban vagyok, elsősorban a bekövetkezett minőségi esés és Teddy távolléte miatt. Azonban a májusi évad finálé után ledarálom a részeket, és akkor jelentkezem egy kritikával. Addig is, írjátok meg ti – lehetőleg spoilermentesen, – hogy tetszik-e nektek az új évad? Érdekesek az új szereplők? Austin teste ide vagy oda, nálam egyedül Holly az egyetlen értékelhető új karakter.

4 Hozzászólások

 1. Óó én már nagyon várom a kritikádat róla.Én elfogult vagyok nekem ez a kedvenc sorozatom messze.Igaz esett a minőség az tény,de nekem továbbra is tetszik.Austint én szeretem szerintem jó páros/volt Naomival.
  Hollyt is nagyon bírom jól eltalálták.

  Ami nem tetszik benne az iszonyatos párösszerakások nem akarok spoilerezni,de ami az utolsó rész végén volt hát no comment…

 2. Sajnos a színvonal nagyot esett az előző évad óta. Nekem egyre kevésbé tetszik a sorozat. Holly karakterét én nem szeretem, viszont az Austin/Naomi páros nem rossz.

 3. Énis csak ugy felfedeztem hogy adja a Pro4..mivel ugye a retkes tv műsorujságban benn sincs.legalábbbis amit mi veszünk abban nem.nah szóval belefutottam.az első évadot még anno láttam a tv2-n itt meg mindennap nézem.bejön egyre jobban.bár párszor ugrik pár részt a sorozat.magyarul letölhetöben nem találtm sehol ami kár mert azthiszem ezt magyarul fogom nézni tovább :)

 4. @Kendra: Az első részeket láttam a negyedik évadból, azok nem nagyon tetszettek, ezért inkább nem írtam … tavaly nagyon szerettem a harmadik évadot, nem volt szívem lehúzni… A párösszerakások terén meg gondolom itt is követik a mindenki végig megy mindenkin taktikát :)

  @Caroline: Van bennük fantázia, azt elismerem, de nem éreztem azt a pluszt – egyelőre – amit Naomi meg Max esetében.

  @Kanka: Hát igen, tényleg undorító dolog volt tőlük :s Ncore-on láttam a harmadik évad első két részét, a második majd csak ismétléskor lesz feltöltve gondolom.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here