Főoldal Hírek Ben Hur – Az m1 műsorán

Ben Hur – Az m1 műsorán

2
Oszd meg!

A klasszikus Ben Hur feldolgozása érkezik az M1 műsorára most szombaton, 20.10-től. A minisorozat főszerepeiben csupa ismert arc, itt lesz Joseph Morgan (The Vampire Diaries), Emily VanCamp (Revenge), Alex Kingston (Vészhelyzet) és Kristin Kreuk (Smallville) is. Mivel az eredeti Ben Hur kimaradt az életemből, ezt a feldolgozást feltétlenül bepótolom. És ti?

2 Hozzászólások

  1. én már sokkal korábban megnéztem felirattal, és nekem nagyon bejött.csodálkoztam is,amikor megláttam,hogy az m1 le fogja adni, mert azért sztem nem a legismertebb változat, inkább sztem csak azok látták, akik ismerik valamelyik szereplőt. örülök, hogy leadják, de igazából én félek a szinkrontól.annyira elszúrják mostanában a filmek/sorozatok szinkronját,hogy nem mernék rá fogadni,hogy ezt sem fogják.de azért adok neki egy esélyt szinkronosan is,aztán majd meglátjuk:)

  2. [Enci](#12056221): Na igen, a mai magyar szinkron a legtöbb esetben sajnos egyre gyengébb, ennek ellenére azért én bízom abban, hogy itt jól megcsinálják majd. Ha mégsem, úgyis letöltöm és megnézem felirattal. Rég láttam már ennyire szimpatikus szereplőgárdát egy filmben/minisorozatban :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here