Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Visszatért a “The Vampire Diaries”

Visszatért a “The Vampire Diaries”

1
Oszd meg!

Ez halál komoly? Erre vártam kvázi hetek óta? Egy ennyire béna történetszállal kellett visszatérned, Vámpírnaplók? Engem már a kezdet óta hidegen hagyott ez a “valaki gyilkol a városban, és nem vámpír, jajj” történet, egyszerűen azért, mert az ehhez hasonló dolgokra találták ki a nyomozós sorozatokat, engem pedig itt a vámpírok érdekelnek. De inkább nyomoztak volna tovább, minthogy ilyen hülyeséget találjanak ki. Alaricnak meghasadt a személyisége, mert a gyűrű, ami visszahozta őt az életbe vagy százszor, elvette az egész -.- Ez komoly? Persze, aláírom, maga a tény, hogy semmi nincs ingyen, és a feltámadásnak kell lennie következménynek becsülendő és jó dolog, de könyörgöm, ez a kivitelezés fájdalmasan unalmas. A “pusztítsuk ki az ősvámpírokat projekt” is szépen halad, habár itt folyton ugyanazt a sémát ismételgetik: megvan a gyilkos fegyver, hopp, Elena meghalhat, nincs gyilkos fegyver. Majd Elena itt elkéri rajzórára (jár még az iskolába egyáltalán?) a különleges fából készült táblát, és volt fegyver, nincs fegyver. Az egyetlen történetszál ami tetszett ebben a két részben, a Bonnie és a vámpíranyuci rész, remélem ezt értelmesen kifejtik.

Nagy csalódás most ez nekem, az első évad elején produkált ennyire unalmas részeket a Vámpírnaplók. Már csak abban bízom, hogy építkeznek az alkotók, és valami nagy durranás készülődik a háttérben. Ha ez így van, mindent megbocsájtok. Plusz, ha visszahozzák végre Jeremyt, akkor is. Na jó, őszinte leszek. Nagyon rossznak kell lennie a Vámpírnaplóknak ahhoz, hogy ne várjam minden pénteken izgatottan a felirat elkészültét…

Értékelés: 5/10
És nem csak azért, mert sokkal jobbra számítottam, hanem mert a két epizód nagyon gyengére sikerült szerintem. Sebaj, innen szép nyerni.

727 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. őőő igen.az elmult pár rész gyenguska..de lehet csak felvezeteik az OMG évadfinálét..A gonosz alaric a legutóbbi részben felettébb élvezetes volt.mikor klaus alaric bőrében ámokfutott azt nagyon birtam most is egy kicsit ez jött.alaricnak sokkal több gonosz szerep kellene mert ugy sokkal jobban hozza a figurát..ez az ő a gyilkos fonal..hmm hát nem dobtam el magam tőle.nekem bejön Sage..lehetne vele valamit kezdeni mert van benne potenciál ezzel a belemászok az elsők fejébe dologgal..azvele baj hoyg kb minden nagy szálat 1-2 rész alatt le is zárnak..mint mikor Mikael meghalt..kb a 3.ik résztől huzták meg hogy hú mi lesz ha megjelenik meg klausnak annyi aztán megjött és meg is halt..köszi.ez a megöljük az elsőket doiog ez már nekem is rohadtul idegesitő….hagyjuk már…!!! ugyem fog menni inkább töltsetek ki egy teát klausnak mert még jóradabig maradni fog..a telefonbeszélgeté elena és jeremy közt elég vicces volt.ne elena véletlen se szolj jernek hogy vegye le a gyürüt mert bedilizik..bár szeintem jeremy visszajön az évad végén és ki is nyirják szóval nem is kell neki szólni..

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here