Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Brillírozott a “The Secret Circle”

Brillírozott a “The Secret Circle”

2
Oszd meg!

The Secret Circle: 9/10 -> Ahhoz képest, hogy az első tíz perc után lekapcsoltam “csúszik a felirat, tojok az egészre“, majd a hétvégén egybe megnéztem a két epizódot, és saccperkábé az ominózus ötödik rész óta nem élveztem ennyire a sorozatot. Ha végig erre ment ki a játék, ha az alkotók azért kreálták meg azt a sok unalmas, semmitmondó és altatónak is megfelelő epizódot, akkor azt kell mondjam, megérte. Ha az évad további epizódjai is olyan minőséget produkálnak, mint ez a kettő epizód, akkor végre értelmet nyer az egész nyári feszült várakozás a The Secret Circle iránt.

a-titkos-kor

De mégis, mi volt az, ami annyira tetszett benne? Egyrészt, a már régóta nyomasztóan unalmas Faye szál is kezdett bepörögni, Eva nagyon meglepett, és maga az egész történetszál amit köréjük csavartak. Mindenesetre remélem ezt itt lezárják, Faye kezdjen el másfelé nézelődni. Amúgy, őrületesen jó beszólásai vannak a csajnak, ha lenne türelmem ki is írnám őket, mert egy külön poszt biztos kijárna neki. Egyértelműen neki vannak a legjobb egysorosai a sorozatban. Oh, és bocsi, de ezt a képet meg kell osztanom veletek :)

A legjobban mégis a szerelmi szög tetszett a két részben, tudjátok jól, nekem ez a gyengém. Ez az egész “nem lehetünk együtt, mert átok” szál habár elsőre debil dolognak tűnt, mégis, megvalósítás terén tökéletesen működött. Az epizód feszes történetvezetése, a színészek roppant jó alakítása miatt pedig pláne. A legmeglepőbb Thomas Dekker volt, mintha kettőnél több arcát mutatta volna! A legjobb az egészben természetesen az epizód végi csattanó volt – Jonathan Blackwall, megérte várni rád. Jajj, de messze van még a csütörtök… Bár, a szkeptikus énem azt mondja, a következő minőségi epizódra az évadzáróig várni kell. Ne legyen igazam.

Most már csak egy dologra várok: Melissa végre kapjon normális szálat, mert amióta szerencsétlen Nick meghalt, pár epizódra röhejes drogos lett -.-, de amúgy más nem igazán történt vele. Néha villant Jessica Parker Kennedy, ki tudja, talán kijár neki egy normális történetszál. Illetve, – bár ez kezd beindulni, – lehetne végre kezdeni valamit Dianával is, mert egyre szimpatikusabb a karakter amióta leakadt Adamről. Apropó, Adam. Az egy dolog, hogy már “nem érez semmit” Cassie iránt, de milyen tinédzser fiú az, aki ilyen miatt visszautasít egy csinos, szőke lányt aki csókra nyújtja a száját?

Értékelés: 9/10
Rég produkált ennyire minőségi részt a sorozat, én pedig csak reménykedni tudok abban, hogy ez nem csak egy futó szerencse, hanem egy hosszú és minőségi eseménysorozat első lépcsőfoka volt.

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here