Főoldal Hírek William Levy Amerikában táncol

William Levy Amerikában táncol

4
Oszd meg!

Hétfőn került először adásba az Egyesült Államokban a Dancing with the stars c. műsor, ahol William Levy, az Árva angyal és a Marichuy – A szerelem diadala főhőse is a táncoló sztárok közt volt. Az első adásban a sztárok csak táncoltak, így mutatkoztak be a tévénézőknek.

william-levy-dancing

Jövőhéttől kezdődik meg a kieséses szakasz, de úgy tűnik William remekül elsajátította az angol nyelvet, habár még érződik rajta némi akcentus, jelentős fejlődést produkált korábbi önmagához képest.

Az első adásban William partnerével, Cheryl Burke profi táncossal egy klasszikus cha-cha-chát adott elő, Pitbull és Chris Brown, “International Love” c. dalára.

A szakmai zsűri nagyon dicsérte a latin párost, igaz, itt is William teste volt a központ. Az egyik zsűritag így reagált Williamre: “Hölgyeim és uraim: bemutatom a legnagyobb ‘csomagot’ a Dancing With The Stars idei szezonjában, William, túlöltöztél, kezdj el vetkőzni“. Eredetiben “package”, azaz csomag, amivel William nemiszervének a méretére utalt – gondolom ő is látta a képeket…

Levy szerencséjére a tehetségére is érkezett dicséret. A pontok alapján a harmadik helyen végeztek, a megszerezhető harminc pontból huszonnégy lett az övék. Jövőhéten érkezik el a Dancing With The Stars kieső szakasza, azaz akkortól lehet majd izgulni az Árva angyal sztárjáért.

A Dancing With The Stars idei, tizennegyedik szezonjában Levyn kívül több, Magyarországon ismert sztár is versenyez. Ők Jack Wagner, a Melrose Place csábítója, Melissa Gilbert a Farm ahol élünk egykori főhősnője, Maria Menounos a Tuti Gimiből, illetve az Indul a risza c. Disney széria sztárja, Roshon Fegan.

1258 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Hát azért a DWTS-hoz nem kell túl sok nyelvtudás, Levy minden második szava “Oh God”, “Thank God” volt.Az akcentusa is brutál alig lehetett érteni, hogy mit mond.Viszont jól táncolt és jó fej volt végig az adásban, na meg, hogy felrobbant a közönség a táncuk után :D
    Szerintem esélyes Ő is eljutni addig , mint anno Chris De La Fuente.
    Az meg külön tetszett amikor meglátta a táncos cipőjét és benyögte spanyolul, hogy ilyet a nagyanyja hord és amikor Cheryl megkérdezte, hogy mit mondott akkor közölte, hogy csak annyit, hogy gyönyörű ez a cipő.

  2. Hű azért vannak itt bajok az angolával Levynek.A második és a harmadik(result)adásban is nagyon látszott, hogy megfeszül annyira figyel, hogy megértse na meg örökké visszakérdez, hogy “mi”?.A beszéde is nagyon egyszerűen lereagál mindent nem beszél sokat :D
    A tánca és a megjelenése viszont kifogástalan :D
    Szóval hajrá Levy :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here