Főoldal Érdekességek Érdekességek Megasztár 6 – Radics Gigi sem ma kezdte az ipart

Megasztár 6 – Radics Gigi sem ma kezdte az ipart

6
Oszd meg!

A Megasztár 6 a tehetségkutató első olyan fordulója, ahol a legtöbb, a zenei életben már kisebb-nagyobb sikereket elérő énekespalánták is bekerültek az élő adásokba. Nagy Adrienn bármennyire is hangoztatja, hogy neki nincs túl nagy zenei múltja, ez koránt sincs így, két évvel ezelőtt ő énekelte a Szinglik éjszakája főcímdalát, amihez 3D hatású videoklippet is forgattak, meg is jelent első nagylemeze, Eltűnnék veled címmel – igaz, jó időre ő is eltűnt a zenei palettáról, lévén a kutya se volt kíváncsi a dalaira. Az egykori fiúbandák tagjai is képviseltetik magukat, Bihal Roland a No Thanx formációban, Nagy Kristóf Bozont a Superhero, Talán Attila pedig az InterYou együttesben zenélt. Igaz, ez a három zenekar hamar a süllyesztőbe került, ennek ellenére sikerült megfelelő rutint szerezniük.

A Megasztár idei szériájának legtehetségesebb énekese, Radics Gigi sem ismeretlen a magyar tévénézők előtt. Gyerekként forgatta első videoklippjét, a Suli után c. dalához, ami elég szép sikereket ért el a Viva TV zenei műsoraiban. A Megasztár 4 és 5 szériájába nem jutott be lány, ám a párbaj adások alatt újra felkarolták a lányt, Szabó Zé írt is neki egy bulis, diszkós számot, Most miért félsz címmel.

Ez a két próbálkozás sajnos nem hozta el a Giginek a megérdemelt sikert, azonban a Megasztár hatodik szériájában minden tekintet rászegeződik, hiszen Gigi tehetsége megkérdőjelezhetetlen, egyértelműen neki kellene megnyernie ezt a szériát. Ahogy láttam a hozzászólások között és a fórumokon, elég sokan vélekednek hasonlóan – reméljük, nekünk lesz igazunk. A Megasztár hatodik szériája minden pénteken, élő döntőkkel jelentkezik a tv2 műsorán, amiről mindig másnap olvashattok majd egy részletes összefoglalót.

1117 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Helyesbítenék,Nagy Adriennek nem a “Szinglik éjszakájá”-hoz van 3D-s klipje,hanem az albuma címadó dalához az “Eltűnnék veled”-hez. :)

 2. Akkor szóval ezek mind híresek voltak előtte… Valahonnan tényleg ismerősek voltak nekem, de nem jöttem rá, hogy honnan. Adri nagyon ellenszenves nekem az álszerénységével és amúgy sem olyan “hűdejó” énekes. A 3 fiút egyértelműen gyűlölöm és Gigivel kapcsolatban én is így látom a dolgokat, nyerje meg ő! :)

 3. Nagy Adrinak szerintem nincs annyira jó hangja. Amit tegnap müvelt minden volt csak jó nem az egész dal hamis volt nem nagyon volt benne tiszta rész bár én nem értek a zenéhez. A bandatagokat(Roli, Kristóf, Attila) se szeretem. Gigi tényleg mindenkinél jobb remélem megtöri a sormintát( lány, fiú lány, fiú, lány).

 4. [Lina](#12026017): Javítottam, köszönöm :)

  [Gellcsi](#12026814): Akkor asszem mindenben egyetértünk :)

  [zsoltiss](#12027314): :)

  [Zsupo](#12029529): Hát igen, Adriennél inkább a megjelenés dominál.

 5. Giginek már az előző szériát meg kellett volna nyernie!!! Na de itt csak ő nyerhet. Én Kullai Timit sajnáltam, a másik két lánynak lenne kinn a helye. Nagy Adri – semmi extra, Andrea pedig a szokásos sajnálni kell mert kikapcsolták náluk a villanyt. Nekem a fiúk bejöttek!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here