Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok A Való Világ 5 nyertese: VV Attila!

A Való Világ 5 nyertese: VV Attila!

2
Oszd meg!

Vasárnap este ért véget a Való Világ ötödik szériája. A fináléban Attila, Csaba és Seherézádé vett részt. Utóbbi esett ki először, így a főnyeremény a két srác között dőlt el. Végül 32-68 százalék arányban Attila nyert, a villa szépfiújával, Csabával szemben. Tavaly a Való Világ 4-et még úgy-ahogy követtem, a finálét élő-blogoltam is, itt azonban egy összefoglalót vagy párbajt se láttam, csak néhol futottam bele egy-egy netes hírbe. Így itt is a ti véleményetek a domináló, Attila megérdemelte a győzelmet? Ahogy olvasom a hozzászólásokat a közösségi portálokon eléggé megoszlanak a vélemények a témával kapcsolatosan.

A Való Világ 5 tehát véget ért, a napi összefoglaló helyék végeztével pedig visszatérnek a jól ismert tévésorozatok az RTL Klub képernyőjére, mint a CSI: Miami és a Mentalisa. Szerdán debütál a Legyen ön is milliomos legújabb kiadása, ezúttal Friderikusz Sándor műsorvezetésével. Jövőhéten a tv2 is újra harcba küldi a vezetői sorozatait, új epizódokkal jelentkezik az NCIS, NCIS: Los Angeles, Doktor House és a Született Feleségek. A reality rajongói se búsúljanak, Március 1-től debütál a Viasat 3 legsikeresebb műsora, az Éden Hotel. Egész jól indul ez a tavasz a kereskedelmi csatornákon!

2 Hozzászólások

  1. Ez a széria (is) tele volt mocskos szájú, alapvető viselkedési normákat nem ismerő idiótákkal.( pl: Kinga, Dia, Veronika, Vera) A nyereményt a szerkesztőknek és a háttérmunkásoknak kéne adni, mert képesek voltak napi egy órára, de a sz*rból várat építeni. Ocsmány egy népség. Attila is magát biztosan Nietzsche-nek képzeli, már ha tudja egyáltalán ki az.. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here