Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Megasztár – Kialakult a top24

Megasztár – Kialakult a top24

4
Oszd meg!

A héten volt az utolsó, azaz a harmadik válogatója a tv2 Megasztárjának, most dőlt el, ki lesz az utolsó, aki bekerül a top24-be, ahonnan az előadók fele kerülhet majd be az élő döntőkbe – amikről élő-blog lesz itt, a Media Addicton, feltéve, ha lesz rá igény a részetekről.

Ez a post, most szóljon rólatok, a ti véleményetekről. Ha van egy-két percetek, írjátok meg hozzászólásban, mennyire tetszik – vagy éppen nem, – nektek az új szezon?

Én elöljáróban annyit közölnék, hogy imádom. Van egy-két tehetséges előadó, akinek drukkolok, ráadásul a zsűrit is megszerettem. És olybá tűnik teljesül az álmom, és végre majd a nyali-fali helyett a technikai hibákat is felsorolják a zsűritagok – eddig azt tették, és még hallani is csudaszép volt. Akárhogy is, én izgatottam várom a heti adásokat. És ti?

Illetve, egy érdekességre felhívnám a figyelmetek. Idén korábbi “sztárok” is jelentkeztek a versenyre, mint a Szinglik éjszakája főcímdalát éneklő Nagy Adrienn vagy a No Thanx illetve a Sugarloaf egykori tagja. Sőt, hovatovább, a Megasztár 5 első kiesettje, Csonka Andreas is. Ti mit szóltok a jelenséghez?

4 Hozzászólások

 1. Nekem vegyes érzéseim vannak az idei Megasztárt illetően. Szeretem ezt a tehetségkutatót, nagy múltja van, a stílusa is bejön, ahogy az egész TV2-t szeretem (ha van olyan, h RTL-párti vagy TV2-párti, akkor én az utóbbihoz tartozom), de most nagyon úgy látom, hogy takarékon megy ez a széria. És ez kicsit méltatlan ilyen múltú és hírű showműsorhoz, mint a Megasztár.
  Gyorsan lezavarták a válogatókat, igaz modern, gyönyörű, látványos díszletekkel, technikával, de kicsi volt a színpad, és ahogy az ajánlóból láttam a párbaj (ami tavaly már az élő show-s, nagy színpadon ment) is ugyanezen a színpadon lesz megrendezve. Felvételről látjuk csak. Ez is takarékoskodásra utal. Jövőhéten párbaj, utána már jönnek az élő show-k. Ami 12 darab – ha jól számolom, ha három finalista lesz, akkor csak 12 élő show lesz. Ennyi az egész Megasztár? Ezért ez a sok hűhó? Ez nem a Megasztár, ez valami takaréklángon élő mellékműsor.
  Megértem, hogy nincs, vagy csak kevés pénz… igen, sajnos ez mindig is jellemző volt a TV2-re, hogy nagy show-t akar csinálni, kicsi pénzből. Így volt azzal a műsorral is, aminek a címére sem emlékszem már. Tilla vezette, akadálypályák volta… de valami botrányos, óvodás-szintű építőkockáknak tűntek a hatalmas, leküzdhetetlen akadályoknak szánt pályák… Gyorsan meg is bukott a műsor. A Megasztárt szeretem. Remélem, ez nem jut arra a sorsra, mint az akadálypályás műsor.

  Eddig tehát így látom, de remélem, és bízom benne, hogy feléled a show és visszatér a Megasztár csillogása!! :)

 2. Hoppsz, egy-két hiba becsúszott. Kétszer írtam, hogy 12 élő show lesz, a második helyett 11-et akartam írni.
  élő = égő

  Na meg a zsűri. :) Mester Tamást nem bírom, de elismerem, hogy ért a zenéhez. Bochkor Gábor… fogalmam sincs, mit keres ott. Falusi elmegy. Bereczkit tökéletes választásnak tartom. Lehet, végre meg kéne (meg kellett volna) kockáztatni, hogy 2nő-2férfi zsűri legyen…

 3. “Illetve, egy érdekességre felhívnám a figyelmetek. Idén korábbi “sztárok” is jelentkeztek a versenyre, mint a Szinglik éjszakája főcímdalát éneklő Nagy Adrienn vagy a No Thanx illetve a Sugarloaf egykori tagja. Sőt, hovatovább, a Megasztár 5 első kiesettje, Csonka Andreas is. Ti mit szóltok a jelenséghez?”

  Én ezt rohadtul (elnézést) nem tartom fairnek. Nagy Adriennek és Csonka Andreasnak már saját dala van, úgy tudom, sőt, Adrinak klipje is jelent meg. A No Thanx és a Sugarloaf tagjai még el-elmennek, de azért nekik is kellene legyen valamilyen kapcsolata, használja ki azt! Nem hiszem, hogy a Megasztárral kéne próbálkozni…

  A szurkolást illetően: nagyon szorítok Bakos Bettiért, hiszen jó barátom (Szeleczki Dávid után megint ismerőst látok :D), és nagyon remélem, hogy összejön neki! Nagyon szép hangja van, és nyáron imádtam, amikor együtt énekelgettünk a zenetáborban! :) Igen, elfogult vagyok, de a többieknek is nagyon szorítok! A kedvencem még Radics Gigi, bár neki is van már saját dala meg klipje, szóval nem érzem azt sem fairnek.

  @zsoltiss: Bochkor Gábor mit keres ott? Húsz éve egy csomó évig gitározott, van zenei hallása, az egy dolog, hogy hangja nincs. Falusi Mariann Sík Olga énektanárnőnél tanulta az énekes mesterséget, aki Magyarország első számú énektanára volt, nála tanult többek között Kádek Heny, Zséda, Szekeres Adrien, stb., Kádek Henynél meg én. :D Bereczki szerintem is tökéletes, csak szerintem iszonyatosan nagy az arca, de legalább illik hozzá a kritikus szerep.

 4. Én nagyon drukkolok Nagy Adrinak,hogy bejusson és a karrierjét olyan szintre emelhesse,amilyet megérdemel. Igen,van neki egy remek lemeze már,plusz 3 klip,de eddig csak azt érte el,hogy Iszak Eszterrel bohóckodhat a Viva tv Interaktív műsorában a 13-14 éveseknek,akiknek úgy változik az ízlésük,mint a forint árfolyama… Szóval hajrá Adri!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here