Négy éves lett a Media Addict

  5
  Oszd meg!

  Pontosan ma négy évvel ezelőtt indítottam el a blogot, az akkori neve Top-Secret volt. Már előtte is sokat gondolkodtam azon, hogy létrehozzak-e egy oldalt, ahová a saját véleményemet írhatom le az általa nézett sorozatokról és filmekről, vagy ahol bármilyen témát felvethetek, ami éppenséggel az érdeklődési körömbe tartozik. Ezen gondolatoknak köszönhetően születhetett meg a blog.

  A Media Addict múzsája már a kezdetektől Matt Lanter volt, akit egycsapásra megszerettem, amint esetlenül ám felvillantva azt a híres kisfiús mosolyát felbukkant Az Elnöknő c. sorozat első részében, amit éppen a blog indításának idején vetített a Viasat 3. Matt pedig akkor jött, látott, győzött, és azóta is a legnagyobb kedvencem, mondhatni a blog múzsája.

  Azonban a legnagyobb köszönettel Nektek tartozom. Mégis kinek lenne olyan blogot csinálni hosszútávon, ahol nem érkezik egy hozzászólás sem az írásaira? Hát, nekem semmiképp. A sok üzenet, az e-mailek, és a blog által kötött ismeretségek, barátságok is fontos részét képezik az életemnek, emiatt pedig hálával tartozom mindenkinek. Remélem a jövőben is az oldallal tartotok majd. Én itt leszek jövőre is. És ti?

  Oh, és mielőtt elfelejtem. Boldog Virágárusok napját mindenkinek!

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here