Főoldal Oldal Blog Négy éves lett a Media Addict

Négy éves lett a Media Addict

5
Oszd meg!

Pontosan ma négy évvel ezelőtt indítottam el a blogot, az akkori neve Top-Secret volt. Már előtte is sokat gondolkodtam azon, hogy létrehozzak-e egy oldalt, ahová a saját véleményemet írhatom le az általa nézett sorozatokról és filmekről, vagy ahol bármilyen témát felvethetek, ami éppenséggel az érdeklődési körömbe tartozik. Ezen gondolatoknak köszönhetően születhetett meg a blog.

A Media Addict múzsája már a kezdetektől Matt Lanter volt, akit egycsapásra megszerettem, amint esetlenül ám felvillantva azt a híres kisfiús mosolyát felbukkant Az Elnöknő c. sorozat első részében, amit éppen a blog indításának idején vetített a Viasat 3. Matt pedig akkor jött, látott, győzött, és azóta is a legnagyobb kedvencem, mondhatni a blog múzsája.

Azonban a legnagyobb köszönettel Nektek tartozom. Mégis kinek lenne olyan blogot csinálni hosszútávon, ahol nem érkezik egy hozzászólás sem az írásaira? Hát, nekem semmiképp. A sok üzenet, az e-mailek, és a blog által kötött ismeretségek, barátságok is fontos részét képezik az életemnek, emiatt pedig hálával tartozom mindenkinek. Remélem a jövőben is az oldallal tartotok majd. Én itt leszek jövőre is. És ti?

Oh, és mielőtt elfelejtem. Boldog Virágárusok napját mindenkinek!

5 Hozzászólások

 1. Boldog Születésnapot, Blog! :)
  Gratulálok, Tibi, hogy már négy éve szerkeszted töretlen lelkesedéssel az oldalt!
  Nagyon tetszenek az újítások is az oldalsávban! Amikor megláttam, egyből kerestem a helyet, hova írhatnám, de egyik bejegyzésnél sem vágott volna témába. De itt! :D
  Micsoda véletlen, hogy pont egy világünnep napján ünnepli a blog is a szülinapját! :)
  Örülök, hogy (pontosan nem is tudom, már mikor) rátaláltam erre az oldalra (a Kérdezz-felelekben linkelted be egyszer, és úgy…), mindennap, amikor bekapcsolom a gépet, az első három oldal között van, amit megnyitok. Remélem, még sokáig tehetem… :) Kívánok változatlan lelkesedést a szerkesztéshez! :)

 2. Szia Tibi!
  Hát gratula-mandula a 4 évhez, jövőre (félig)kerek szám lesz, úgy hogy kitartás! :D
  Nem is tudom mióta nézem a lapot, talán tavaly augusztus óta, mióta cserék lettünk, valahogy úgy, de azóta az első 5 lapban benne van amit megnyit du., ha géphez kerülök!

 3. [zsoltiss](#11932035): Köszi szépen a hozzászólást! Eredetileg egy új design készült volna, csak ahogy kész lettem az oldalsávval, annyira elégedett lettem a végeredménnyel, hogy úgy döntöttem, nem bolygatom tovább. De örülök, ha tetszik :)

  [Sárkány](#11933220): Köszönöm :)

  [Raidon](#11935457): Neked is köszi! Remélem a következő négy évben sem esik ki a blog a pixisből ^^

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here