Főoldal Hírek Elhunyt Whitney Houston – We Will Always Love You

Elhunyt Whitney Houston – We Will Always Love You

3
Oszd meg!

Szombaton találták meg holtan Whitney Houston amerikai énekesnőt, Beverly Hillsben. A legújabb hírek szerint nyugtató okozhatta a halálát az énekesnőnek, aki a szorongását kezelte a szerrel. A TMZ.com forrásai szerint Houstont a fürdőkádban találták meg holtan, a feje a víz alatt volt, így valószínűleg alvás közben fulladhatott meg. A halál okát azonban csak a boncolás után tudják majd minden bizonyossággal megállapítani.

A legendás énekesnő 1963-ban született, Kaliforniában. Ő a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész, pályafutása során ezidáig 415 díjat és kitüntetést vehetett át, albumjaiból pedig százhetven millió példány fogyott el világszerte. Tina Turner mellett pedig egyértelműen a legismertebb színes bőrű előadó.  Karrierje csúcspontját a ’90es években élhette meg, többek között a Gratest Love of All és a You Give Good Love c. dalainak köszönhetően. 1992ben a filmezésbe is belekóstolt, a Több mint testőr kasszasiker lett, és a legnagyobb zenei kislemezét is ennek a filmnek köszönheti, ugyanis az egyik betétdal, a Dolly Parton dalfeldolgozás, az I Will Always Love You lett Whitney legemblematikusabb dala.

Sajnos a magánélete korántsem volt olyan sikeres, mint a zenei munkássága. Férjével, Bobby Brownnal viharos volt a házasságuk. 2003-ban például egy veszekedésük alkalmával a Brown megverte Houstont, a férfit pedig le is tartóztattak emiatt. Whitney eközben drogfüggőségtől szenvedett. 2006ban rehabilitációra vonult, ahol sikeres kezelésben részesítették. Egy sokkal erősebb Whitney hagyta el az intézményt. Elindította a válási folyamatot, majd 2007 április 24-én végleg kimondták a válást, amit a férje ugyan fellebbezett, de a bíróság elutasította azt. Közös lányok, Bobbi Kristina felügyeletét Miss Houston kapta meg.

2008ban végleg visszatért a zenei életbe, rajta pedig 2008 egyik legnagyobb és legjobb slágere, az I Look to You, amitől régi fényében csilloghatott. Houston egyre több koncertet és fellépést vállalt, karrierje pedig ismét a csúcson volt. Tavaly forgatta le legújabb filmjét. A Sparkle három tehetséges nővér életét követi nyomon, akik a helyi kórusban való éneklésből szeretnének egy sikeres lány eggyütessé válni. A három nővér édesanyját játszotta el Whitney, aki tizennégy év után tért vissza a forgatásokra. Houston több dalt fel is vett a filmhez, amit már csak utólag fogunk hallani. A Sparkle bemutatója 2012 nyarára várható. Idén pedig Simon Cowell tárgyalt az énekesnővel, aki az X-Faktor egyik mentori posztját kaphatta volna meg a tárgyalássorozat végeztével.

Whitney Houston, élt 48 évet. Nehéz sors adatott neki, de ő mindig talpra állt. Dalai sok rajongónak jelentettek megnyugvást, örömet és szeretet. Miss Houston örökké a szívünkben fogsz élni. Nyugodj békében. !

733 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here