Főoldal Hírek Szex és New York előzménysorozat – Carrie Diaries

Szex és New York előzménysorozat – Carrie Diaries

2
Oszd meg!

Emlékeztek még, erre a közel fél éves hírre? Már itt szó volt arról, hogy képernyőre vinnék Candace Bushwell könyvét, ami a Carrie Diaries címet viseli, azaz Sarah Jessica Parker ikonikus sorozatkarakterének a tinédzserkorába kalauzolja el az olvasót. Az eredeti verzió szerint mozifilm készült volna a történetből, erős pletykák is születtek arra vonatkozólag, kik szerepelhettek volna benne, pletyka szinten felmerült Selena Gomez, Blake Lively, Emma Roberts és Elizabeth Olsen neve is. Most azonban újabb fejlemények adódtak a regény sorsáról.

A The CW csatorna rendelte be ugyanis pilotnak a Carrie Diariest
, májusban pedig eldől, lesz-e belőle sorozat a következő évadra. Nem ez az első próbálkozása a CW-nek annak irányában, hogy a ’80as években játszódó előzménysorozatot hozhasson létre. Pár éve, Valley Girls címmel akart Brittany Snow főszereplésével egy szériát Lilly Van Der Woodsen (Gossip Girl) tiniéveivel kapcsolatosan. Akkor ez nem jött össze, majd talán most? A készítők sorában Josh Swartz, Stephanie Savage illetve Tom Sherman. Utóbbi így nyilatkozott a projektről:

“A hangsúly a 16-17 éves Carrie Bradshaw karakterére helyeződne. Kicsit olyan ez, mint a Smallville, egy mindenki által ismert történet eredete, arról, hogyan kezdett el Carrie írni, miképpen érkezett megszeretni Manhattant. Alapvetően a show kere az, Carrie hogyan találja meg 16 évesen az első szerelmét, ami nem egy fiú, hanem Man-hattan”

Az ötlet érdekes, a készítők is ígéretesek, szóval van esélye a projektnek. Jó lenne egy olyan sorozat, ami a nyolcvanas évekbe kalauzol el minket, nem csak az akkori zenék, ruhák színessége miatt, hanem mert – remélhetőleg – olyasmi is lenne, mint egy időutazás, egy olyan tinisorozat, ahol nem a modern technika határozza meg a kommunikációt. Egyfajta unikum lehetne ez a televízióban. A castingon is sok múlik persze, hozzászólásokba jöhetnek a tippek, kiket képzeltek el Carrie szerepére. Habár már 26 éves, de még mindig pompásan tartja magát Brittany Snow vagy Amanda Bynes, az ő jelenlétüknek feltétlenül örülnék, de a készítők bizonyára egy 20-22 éves kor közötti színésznőre gondolnak. Ebből a korosztályból melegen ajánlom Emily Osment, vagy Skyler Samuels jelenlétét. Persze az sem lepne meg, ha egy kezdő/alig ismert színésznőre bíznák a feladatot. Akárhogyis, érdekesen várom a fejleményeket. Amint újdonság lesz, feltétlenül jelzem nektek!

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here