Főoldal Hírek Suburgatory – A kondom el van vetve

Suburgatory – A kondom el van vetve

5
Oszd meg!

Február 27-én érkezik az HBO Comedy műsorára az ABC idei szezonjának legszórakoztatóbb vígjátéksorozata, a Suburgatory. A sorozat főhőse Tessa, a 16 éves lány, akit egyedül nevel az édesapja, George, aki miután egy óvszert talál a lányánál, úgy dönt, ideje kertvárosba költözni, ahol tán jobb befolyások érhetik a lányt. Talán épp a történet alapfelvetése okán, de az HBO Comedynek sikerült olyan rémes magyar címet adniuk a sorozatnak, amin még magam is meglepődtem. Kapaszkodjatok meg: A kondom el van vetve. Igen, ez a magyar cím. Persze, értem az én utalást, “a kocka el van vetve“, az óvszert megtalálta apuci, meneküljünk New Yorkból. De akkor is, ez az egyik legrosszabb magyar cím, amit valaha adtak. Nem értem miért nem lehetett egyszerűen Szuburgatórium, esetleg Purgatórium vagy valami normális…

A sorozatot amúgy mindenkinek ajánlom, mert tényleg nagyon aranyos és szerethető. A főszereplőpárost imádom, Tessa narrálása pedig még jobbá teszi az epizódokat. A legnagyobb kedvencem mellesleg Dalia, akárhányszor a képernyőn van, vagy egyáltalán megszólal az a lány, rögtön nevethetnékem támad. És mivel egy ennyire minőségi produktumról van szó, éppen ezért sajnálom ezt a szörnyű magyar címet. A Gilmore Girls is biztos sokaknak kimaradt az életéből a ‘szívek szállodája‘ miatt, és van egy olyan sejtésem, hogy a Suburgatoryval is ez lesz.

5 Hozzászólások

  1. Jézusom:D
    Most komoly, hogy ez lesz a címe?
    Így ez nagyon kétélű fegyver: Lesznek, akik nem ismerik és a cím alapján be sem próbálják..viszont valószínűleg jópár olyan néző is lesz, aki a meghökkentő cím miatt kapcsol rá- majd el, amikor nem azt kapja, ami vár.
    Pedig nagyon aranyos, szerethető sorozat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here