Főoldal Hírek Rövid hírek a Glee háza tájáról

Rövid hírek a Glee háza tájáról

0
Oszd meg!

– Blaine bátyját, és egykori Warblers vezért játszik majd a sorozat egyik tavaszi részében Matt Bomer, a White Collar című sorozat jóképű sztárja. A hírek szerint csupán egy epizódban lesz majd látható, amiben dalra fakad.
– A sorozat jövőheti epizódjában mutatkoznak be Rachel szülei, akik egy közös dalt is előadnak, a You’Re The Top címmel.
– Szintén a jövőheti, valentin-napi részben lesz látható először Samuel, a The Glee Project egyik nyertese, aki Joe Hart-ot játssza majd, Puck egyik rokonát.
– A nagy sikerre való tekintettel Ricky Martin még egy epizódban jelen lesz, méghozzá valamikor kora tavasszal.
– Alig egy hét alatt 108.000 példányt adtak el a Smooth Criminalból az itunes-on. A harmadik évadból eddig a We Are Young és a Rumour Has It/Someone Like You a listavezető, 160 és 137 ezer értékesítéssel.
Ryan Murphy azon dolgozik, hogy Madonna vendégszerepet vállaljon az egyik tavaszi epizódban. Ennek érdekében pedig akár egy újabb Madonna központú epizód lehet, a művésznő dalaival. Vajon olyan cameora számíthatunk, mint Britney Spears esetében? Feltéve, ha Madonna belemegy. Reméljük a lánya, Lourdes meggyőzi őt, hiszen a lányról köztudott mekkora Glee rajongó.
Február 21 és Április 10 között nem lesz új Glee epizód, így jópár hétig nélkülözzük majd kedvenceinket a képernyőről. Így a harmadik évad fináléja valószínűleg Május 29-én kerül képernyőre.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here