Főoldal Hírek Indul az új Megasztár – Kell ez nekünk?

Indul az új Megasztár – Kell ez nekünk?

0
Oszd meg!

Februárban a tv2 elindítja a Megasztár hatodik szériáját, a neves esemény kapcsán pedig felavatták az új zsűritagokat. A már tavasszal beharangozott Falusi Mariann és Bereczki Zoltán mellett új belépőként Bochkor Gábor, rádiós műsorvezető és a korábbi Megasztárokban már látott, Mester Tamás lesznek majd az ítészek. Bereczki és Falusi igazi előadóművészek, lobog bennük a tűz és a szenvedély, Mester Tamás meg azért nem volt olyan rossz zsűritag, bár néhol nála is kilógott a lóláb. Viszont Bochkor bekerülését nem tudom mire vélni. Csak azért mert rádiós műsorvezető, és korábban volt tv2-es érdekeltsége (Csáó, Darwin), máris neki kell adni egy zsűritag szerepét? A legújabb X-faktoros nyúlás ismeretében még furcsább Bochkor bekerülése, hiszen immáron az ítészek nem csak ítélnek, de segítik is a versenyzőket a felkészülésben. Igen, jól olvastátok…

Mindenesetre tekintsünk el a zsűritagoktól, nem is olyan fontos a jelenlétük. Úgyse fogom a teljes adást végignézni, engem a versenyzők érdekelnek. Fogalmam sincs honnan kaparnak elő tizenkét képernyőképes, lefegyverző hanggal rendelkező emberkét. Csak én érzem úgy, hogy már mindenkit felfedeztek, akit kellett? Mondhatnám azt is, minek több énekes az országnak, de ez felesleges, pláne ha figyelembe vesszük a tehetségkutatókban megismert énekesek milyen csekély százaléka maradt fent a popszakmában. Viszont, én még mindig azt tartom, akit lehetett, azt már felfedezték. A fiatal generációnak pedig kellene egy-két év, hogy jobbak lehessenek. Túl kicsinek érzem az országot ahhoz, hogy ennyi tehetséges énekese legyen, pláne felfedezetlenek. De ne legyen igazam.

Igen, tudom, én szigorú vagyok tehetségkutató terén. Lehet, hogy azért, mert a Megasztár első három szériáján “nőttem fel”, és egyszerűen hozzá szoktam a tehetséges emberek jelenlétéhez egy ilyen műsorban. Mégis, hogy toleráljam Kováts Verát, ha minden héten Szabó Eszter vagy Ruzsa Magdolna továbbjutásáért drukkoltam? Azt azért sajnálom, hogy a Megasztárból lett egy új széria, jobb lett volna, ha a The Voice kap magyar verziót. Mindenesetre, kíváncsi leszek az új felhozatalra, elhihetitek, nem ez lesz az utolsó Mega-post az idén!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here