Rachel leérettségizik, Lea Michele marad!

  2
  Oszd meg!

  A héten tartják a TCA turnét, ahol a FOX a sorozataival kapcsolatos információkat osztja meg a nagyvilággal. Azon felül, hogy nem tudják lesz-e új évad a Dr. House, Terra Nova és a Fringe c. szériákból, és elkaszálták az Allen Gregory nevezetű rajzfilmet, a Glee-vel kapcsolatosan is megosztottak pár fontos információt a nagyérdeművel.

  Mindannyian tudjuk, idén a New Directions fele leérettségizik, azaz között Quinn, Mercedes, Santana, Mike, Finn valamint Kurt és Rachel is. A nyáron elpotyogtatott tervek szerint utóbbi kettő életéről készült volna egy spinoff sorozat, aminek keretén belül megismerhettük volna Kurt és Rachel életét a főiskolán. Ősszel azonban Ryan Murphy és a Glee egyik vezető írója Brad Falchuk sikerrel vitte képernyőre az American Horror Story c. szériát, amiből az F/X berendelte a második évadot, így értelemszerűen nem lenne idejük egy harmadik sorozatot is a kezükben tartani, plusz a Glee nézettségi adatai drasztikusan süllyedtek a tavalyihoz képest, hovatovább, a harmadik évad sorozatminimumot produkált. Éppen ezért nem meglepő, hogy a spinoff ötlete kútba dőlt.

  Leérettségiztetjük a karaktereinket, de nem lesz Glee spinoff, azonban azt gondolom, valami nagyon jó dolog lesz. Ez minden, amit most elmondhatok. Nincs spinoff, a karakterek leérettségiznek, remek szezonunk lesz jövőre” – ezt nyilatkozta a készítő, Ryan Murphy. De mi lesz így a szereplők nagy részével? Úgy tűnik mindenki marad, méghozzá ott, ahol van. Állítólag egy nagyszerű és egyedi húzással sikerül a sorozatban tartani Lea Michelet, illetve nemrég Naya Rivera is megerősítette, visszatér jövőre. De mi lehet az a nagy ötlet? Jó kérdés, nekem ötletem sincs. Az kicsit furcsán festene, ha egyszerre játszódna a cselekmény New Yorkban és Ohióban, nagyon necces lenne összekötni a dolgokat. Az meg, hogy Rachelt és Kurtot ne vegyék fel álmaik iskolájába, elég szomorú egy gondolat. Most már egyre kíváncsibban várom a következő szezont, de azért annak rendkívül örülnék, ha az ideit is sikerülne minőségi módon befejezni…

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here