Főoldal Hírek Melissa és Joey az m1 műsorán

Melissa és Joey az m1 műsorán

0
Oszd meg!

Az Elcserélt Lányok meglepően jó nézettséget hoz a Magyar 1-nek, ezért nem is meglepő, hogy egy újabb ABC Family sorozatra csapott le a közszolgálati televízió. A kiválasztott a Melissa és Joey lett, ami tavaly nyáron debütált az USA-ban, az első évad pedig összesen harminc epizódosra duzzadt, a magas nézettség okán. Itthon az m1 elvileg a teljes első évadot megvásárolta, tehát sokáig élvezhetjük a sorozatot. De miről is szól a Melissa és Joey?

Mel Burke egy önkormányzati politikus, aki éli a szingli nők önfeledt életét, egészen addig, amíg tizenéves unokahúga Lennox, és unokaöccse Ryder hozzá nem kerülnek gyámságra, miután a nő sógora sikkasztást követett el, és menekülni kényszerült. Mel nagy nehezen felnő a gyereknevelés feladatához, ebben van segítségére az újdonsült dadusa, Joe, aki történetesen Mel sógora miatt vesztette el minden vagyonát. Mel és Joe között idővel kialakul egy vonzalom, de egyikük sem meri megtenni az első lépést…

A főszerepekben két ismerős arc köszönt vissza ránk, az egyik Melissa Joan Heart, akit tinédzserként a Clarissa illetve a Sabrina a tiniboszorkány c. szériák főhőseként mindannyian megszerettünk. Partnere Joseph Lawrence, akit jópár filmben láthattunk itthon, mint az Újra együtt most először vagy a Lakatlan sziget kalandorai, de a kilencvenes években zenészként is megismerhettük őt.

A Melissa és Joey első része egy elég embertelen időpontban, Január 20-án, pénteken, pontosan éjfélkor kerül képernyőre, aggodalomra azonban nincs ok, rögtön másnap szombaton megismétlik a részt, méghozzá 13.40-kor. Annak aki még nem látta a sorozatot, és szeretne önfeledten szórakozni és nevetni egy klasszikus vígjátékformátumú szérián, mindenképp a Melissa és Joey a tökéletes választás.

1016 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here