Főoldal Hírek Demi Lovato élesen bírálta a Disney Channelt

Demi Lovato élesen bírálta a Disney Channelt

1
Oszd meg!

Demi Lovato, akit Disney sztárként ismert meg a világ a Camp Rocknak hála, a minap keményen beszólt twitteren a Disney Channeles volt főnökeinél. Tette mindezt joggal, méghozzá egy korábbi, Indul a risza c. sorozat egyik epizódjával kapcsolatban, ahol a szereplők az étkezési zavarral viccelődtek. Íme, így csiripelt az énekesnő.

“Kedves Disney Channel! Az étkezési zavar nem olyasmi, ami vicc tárgya lenne. Meg tudnálak zabálni Titeket! Nos… mármint ha ennék.’ – (utalt itt az Indul a risza jelentre, a szerk.)
Igazán viccesnek találom, hogy egy cég elveszthet egyet a színésznői közül az evési zavarok okozta nyomás miatt és még mindig viccelődnek ezzel a kemény betegséggel. És csak én gondolom, vagy a színésznők tényleg egyre vékonyabbak és vékonyabbak?… Hiányoznak a Raven és Lizzie Mcguire régi napjai.
Csak, hogy tisztázzuk, semmi bajom egyik színésznővel/színésszel vagy sorozattal. Nem is gondolom, hogy bármi baj lenne az olyan lányokkal, akik nem ducik, én csupán azt a tényt állítom, hogy több féle lány legyen a képernyőn, hogy a fiatal lányok ne érezzenek nyomást, hogy úgy nézzenek ki, mint a vékony lányok. Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen is vagy, gyönyörű vagy. :)”

Korábban nemigazán akadt olyan volt Disney sztár, aki ennyire élesen bírálta volna a csatornát és a sorozataikat. Hiszen a Disney hatalma Amerikában nagyobb, mint képzelnénk, és ha valakire nagyon begurulnak, akkor annak az egész karrierjét is tönkretehetik. Reméljük Demi nem jut erre a sorsra. Egyébiránt a Disney Channelhez is elért Miss Lovato üzenete, akik erre így reagáltak:

“Értünk téged, és mindkét epizódot kihúzzuk a listáról, amilyen gyorsan csak lehetséges, és újratárgyaljuk őket. SOHA nem volt a szándékunk, hogy az érkezési zavart mókássá tegyük!”

A Twitter üzenetek fordításáért köszönet illeti a TheSecretCircle.Hu szerkesztőjét, Andrist. Jómagam ilyen szépen nem tudtam volna átadni azt a fontos üzenetet, amit Demi sorai tartalmaztak. Egyébiránt ajánlom nektek megtekintésre Andris, Ati és Dávid oldalát, a TheSecretCirlce.Hu-t, ahol rengeteg érdekességet megtaláltok a szériáról. Demi üzenete pedig reméljük tényleg érdemben eljut a Disney Channelhez, hiszen rengeteg mindenben van igaza az énekesnőnek.

1 hozzászólás

  1. Én régebben haragudtam Demire,amiért olyan sok rosszat hallottam róla.Nem is nézegettem az oldalait,de most rászántam magam,és megtettem.Nagyon örülök annak,hogy Demi ezt megtette,hogy szólt a disney channel-nek,és most újra gondolok jót is róla.Én is ilyen vagyok,hogy beszólok,hogyha problémám van,de róla nem képzeltem volna el.DE MEGTETTE!!!!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here