Főoldal Kritika és Értékelés Pilot I Hate My Teenage Daughter – Az első két rész

I Hate My Teenage Daughter – Az első két rész

0
Oszd meg!

Az utolsó őszi újonc. Megérte rá ennyit várni? Nem, rohadtul nem. Annyira kíváncsivá tett az upfronts idején a sorozat, a koncepció, és maga a cím. Én teljesen másmilyen kivitelezésre számítottam. Persze, gondolhattam volna, hogy a cím csak figyelemfelkeltés. Annie és Nikki nagyon nem utálja a tini lányait, sőt, inkább oda meg vissza vannak tőlük. Persze, félnek is a kis csitriktől, de a gyűlölet miképp jött a képbe? Pedig én annyira azt hittem, hogy kapunk egy olyat, amit a képernyőn még nem igazán láttunk. Egy vicces keretbe foglalt történetet, amiben két anya szó szerint megutálja a lányaikat a cselekedeteik miatt. Hát, nem ezt kaptuk. Nagyon nem.

Az első rész még úgy-ahogy elviselhető volt. Persze, akadtak ott is bárgyú poénok és buta szituációk, de felcsillantott némi reményt, példának okáért nézzük az epizód lezárását, hát az zseniális volt. A karaktereket is sikerült úgy-ahogy felépíteni, de ez korántsem jelenti azt, hogy végig sikerült izgalmassá és érdekessé tenni őket. Egyszerűen kaptunk pár papírmasé figurát, tipikus karaktereket. Tudjátok, a sosem öregedő meg zenész apa, a tipikus vicces fekete apuci, a két anyából meg az egyiket szentnek nevelték a másik meg villa nélkül eszi az almás pitét – egyáltalán ki áll neki egy tál süteménynek a kezével, villa nélkül? Ez nem vicces, ez undorító.

Az első résznél még keményen reménykedtem, szentül hittem, hogy majd jó lesz. A két tinilány épp eléggé utálatosnak tűnt, szóval bíztam benne, majdcsak megutáltatják magukat a szüleikkel. De aztán a második részben egész normálisan viselkedtek – minden tini így viselkedik manapság. Annie hülyeségei meg, “jajj, biztos meghallotta, hogy szeretem” és a sok unalmas és bárgyú poén miatt pedig a sorozat nálam kasza szintre került. Az amerikaiak is hasonlóképp vélekednek, csoda, ha a Fox leadja a berendelt tizenhárom epizódot. Múlt héten az X-Factor 3.4-es felvezetéséből megtartott 1.8-at, szóval nem csak nekem nem jött be a dolog. Pedig annyira reménykedtem. De tényleg. Leginkább Jaime Pressly miatt, megszerettem azt a nőt a Nevem Earl-ben.

Értékelés: 2/10
Ha a cím miatt támad valami elvárásod vagy fantazmagóriád arról, mégis mit kaphatsz majd, sürgősen felejtsd el. Ki tudja, hátha lesz valaki aki erre a humorra vevő. Én nem kérek belőle többet.

906 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here