Glee 3×09 – Extraordinary Merry Christmas

  7
  Oszd meg!

  Fiúk, lányok, meneküljetek. Komolyan mondom. Ne nézzétek meg ezt a részt. Halálosan veszélyes. De komolyan. Még a végén teljesen átformálja a sorozatról alkotott képeteket. Ez a Glee rövid történelmének legsemmitmondóbb, legunalmasabb, legfeleslegesebb epizódja. És higgyjétek el, sajnos nem viccelek – remélem az alkotók vicceltek velünk, amiért ekkora szennyet a képernyőre mertek engedni. Mégis hogy merészelik, egy ilyen mocsokkal kiszúrni a szemünk? Botrányos.

  Miről is szólt a rész? Rachel sok ajándékot akar, Finn megszólal, “Jajj, Kim Kardasihannel járok“. Ha-ha. Eközben Sue kaját akar osztani a hajléktalanoknak, ahol naná, énekeljen a New Directions, végülis, puszipajtik Sueval, ugye? Eközben a skacok készítik a helyi tévé karácsonyi különkiadását, ahol a régi amerikai sorozatokat idéző öltözetben énekelnek és bájolognak a kamerába és énekelnek karácsonyi dalokat – most éreztem először, azt hogy lefejezném Rachelt. Kicsit kezdem érteni, miért utálják sokan a karaktert. Persze a rész végére kiderül, a srácok énekelnek a hajléktalanoknak is, naná, sőt, Rachelnek nem az ajándék a fontos, hanem Finn… Az epizód egyetlen értelmes pontja az volt, hogy Rorynak hiányzik a családja, ezért elénekel egy tökjó dalt, plusz ez a barátság Sammel még érdekes lehet. És halál komoly srácok, erről szólt az egész rész. Ez még a tavalyi karácsonyi részt is alulmúlta – sőt, eleve nem engedtek még képernyőre ennyire bődületesen rossz Glee epizódot. Szégyen és gyalázat.

  A karácsonyi dalok ennek ellenére aranyosak voltak, Kurt és Blaine duettje pedig különösen tetszett. Most is éppen a karácsonyi Glee albumot hallgatom, egy rossz szót sem mondhatok az epizódban elhangzó dalokra. Mert tényleg jók és aranyosak voltak. De most a történet annyira blőd és unalmas lett, képtelen vagyok markáns osztályzatot adni neki.

  Értékelés: 3/10
  És még így is túlpontoztam, eredetileg kettőt akartam adni, de végre adtak valami normális ruhát Darren Crissnek. Végre! Január 17-én érkezik a folytatás, ettől az epizódtól pedig könnyű lesz jobbat csinálni.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here