Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Tehetségkutató régen és most

Tehetségkutató régen és most

5
Oszd meg!

2008 Megasztár 4: Bencsik Tamara frenetikus előadása. Direkt nem mentem vissza annyit az időben. Mit látunk itt? Van egy tehetséges lány, akit kiállítanak a színpadra, egyszem mikrofonnal, hagy énekeljen. A Megasztár korábbi szériáira jellemző naturalizmus annyiban fejlődött, hogy a kivetítőn a dalhoz illető tűz motívum látható. A dal üt, Tamara előadása lehengerlő, nem hiába lett ő a Megasztár 4 legjobb női hangja (Lüszike a legjobb gyerekhang, ne vitázzatok ^^). Kérem szépen, ekkor még imádtam a tehetségkutatókat.

2011 X-Faktor 2: Avagy, Szar-Faktor? Rendben, aláírom, talán butaság összehasonlítani egy érett nő előadását egy kislányéval, de Kováts Vera dalában minden szerepel, amit utálok a Szar-Faktor 2-ben. Itt egy kiforratlan, hamis hang, egy menőnek szánt, de béna előadás, amit még a félpucér táncosok, a fényhatások és a koncert-hangulat sem tud eladhatóbbá tenni…

Konklúzió: A Megasztár első szériáiban elég volt a színpadra küldeni azt a maroknyi tehetséges kiválasztott fiatalt, akik elkápráztattak a hangjukkal, akik miatt minden szombat este túlélve a reklámok tömkelegét áttekerve képes volt ott ülni, és drukkolni nekik. Mert volt miért. Mert jók voltak. És ma mi megy? Ott van a színpadon, mögötte a táncosok, de a legfontosabb nincs meg, énekelni nem tud. Akkor mégis mit élvezzek benne? Ha koncertélményre vágyom meglesem Miley Cyrusét. Nem ezét a tehetségtelen/kiforratlan kislányét. Vagy bárki másét, a mostani X-Faktor felhozatalából.

1318 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

 1. A mostani x faktor tényleg nem a legjobb (és mi lesz akkor a csillag születikben…). De van benne 2 nagyon erős és jó versenyző: Muri Enikő és Tarány Tamás. Ennek a Verának tényleg semmi hangja sincs …

 2. Kedves Tibi! Nem szégyelled magad?? Másokat így becsmérelni? Ha nem is nagyon szimpatikus neked Vera, akkor se hord le a sárga földig! Különben meg biztos nem azért van ott a döntőben, mert semmi hangja sincsen. Szerintem igenis van hangja! Ha nem is a világ legtehetségesebb lánya, mégis csak 16 éves, és nem várhatsz el tőle csodát. Ettől függetlenül igenis helye van ott, megérdemli, mert tehetséges. De igazából engem nem is az háborít, hogy neked nem szimpi Vera, mert mindenkinek van saját véleménye, hanem az ahogyan megsértesz embereket. Így becsmérelni másokat, már meg se haragudj de görénység. Legalább tartanád magadban a hülye véleményeidet, és nem szégyenítenéd magad! Mert én csak sajnálni tudom, az ilyen típusú gondolkozást!

 3. Drága Kriszta!
  Én nem néztem/nézem az X-Traktort,sőt a Megasztár is már elég lapos a többiről meg ne is beszéljünk…Ebből adódóan nem tudom mi volt a hét témája,csak annyit hogy ez egy borzalmas előadás volt,de nagyon-nagyon,és ezt neked is be kell látnod.Én Bencsik Tamarát se csíptem még a négyben,de nekem az ő hangja se bejövős.
  DE Vett példának a drága Lúzer L. Norbit,vagy a LilC-t.Ők is mindent csináltak énekelni nem tudtak,riszálták a háttérben a csajok egy szál semmiben és odafigyeltek rá a pasik,csajok meg a fiúkra(ha bár szerintem semelyik sem egy szőke lovag).DRÁGA Ez NEM a szombat esti láz,vagy a csillag születik ahol bármit lehet csinálni(de az se véletlen hogy eddig mindig énekes nyert),itt a HANGJA számít az embernek nem a melltartó mérete vagy a bicepsze…És ezt fel kéne fogni néhány embernek(lásd te!).Nagyon is igaza van Tibinek ebben a dologban,ide ÉNEKESEK KELLENEK!Nem valami botlápú Miley Cyrus-ok/Justin Bieber-ök.

  amúgy Tarány Tomi és Kocsis tibor HAJRÁ! <3

 4. Kedves Raidon! Szerinted az normális, ahogy Tibi megfogalmazta a véleményét? Mert szerintem nem.. És engem EZ háborít!!

 5. hm…valóban, engem is felháborítana Tibi személyes véleménye, ha azt nem a saját blogján tenné közzé, ahova akik szeretjük az írásait, nem az ő véleményéért jönnénk… biztosan bennünk és Tibiben van a hiba, nem azokban, akik szerint 16 évesen (mindegy mekkora tehetsége van) elég érett valaki ahhoz, hogy ezt az egész médiacirkuszt a nyakába vegye, és hogy egy fél év múlva arról cikkezzen minden “nívósabb” napilap, hogy idegösszeroppant… nekem semmi bajom Verával, de szerintem sem produkált semmi érdemlegeset mióta legelőször láttuk/hallottuk őt… habár lehet hogy ezt most nem kellett volna ideírnom, hiszen mégsem kellene leírnom a véleményemet csak úgy… -.-“

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here