Főoldal Érdekességek Érdekességek Mi van veletek? Őszi újoncok: THE CW

Mi van veletek? Őszi újoncok: THE CW

0
Oszd meg!

Hogyan is produkálnak idén a szeptemberi újoncok csatornánként? Kezdjük a sort a legkisebb networkkel. A The CW megalakulása óta sorra veszíti el nézőit, és bár hiába kommunikálja azt, hogy számukra a 18-34-es korosztály megnyerése a legfontosabb, ha még az eddigi hajtóerőnek számító The Vampire Diaries és az America’s Next Top Model c. reality show is felemás számokat hoz, az eddigiekhez képest.

Bármennyire is azt hihették a The CW fejesei, hogy az idei három újonc széria bankot robbant majd, ez nem következett be. Ne értsünk félre semmit, egyik sem bukott meg, de nem hiszem, hogy ebből a három szériából bármelyik is olyan sikeres utat futna be, mint annak idején a TVD. A The CW bír egyébiránt a legnagyobb berendelt folytatási rátával is, hiszen a három újonc sorozatból, három kapott teljes évadot. Nézzük is őket egyenként.

HART OF DIXIE
Rachel Bilson sorozata az utóbbi hetekben igazi “forradalmat” hajtott végre, ugyanis  az őt felvezető, a szép lassan haldokló Gossip Girlt nemcsak teljes nézettségben győzi le minden héten, hanem a CW által fontosnak tartott 18-34 éves nők, és a 18-49es korosztályban is. Ugyan bizalmatlanságra adhat okot a legutóbbi epizód nézettsége, amikor sorozatminimumot produkált a sorozat (1,45 millió néző, 18-34: 1.1 és 18-49: 0.6), de még így is rávert a Gossip Girl adataira. A Hart of Dixie érdeme ráadásul az, hogy a Two And a Half Men és a Dancing With The Stars ellen is képes megemelni a felvezetése nézettségét.
A sorozat átlegnézettsége: 1.7 millió
Státusz: Berendelve teljes évadra
Esélyek a másodikra: Ha tartja ezt a nézettséget egész évben, és továbbra is megveri a Gossip Girlt a fontosabb kategóriákban, akkor jövőre is kinyithatja a rendelőt Dr. Zoe Hart.
RINGER
Szenzációs nézettséggel nyitott, 2.84 millió nézőre általában csak a Vámpírnaplók képes. Azonban a második epizódra rögtön zuhang majd’ egy milliót, de még így is bőven jól tartja magát a teljes lakosság körében. Viszont, az őt felvezető 90210 a fontosabb kategóriákban magasabb adatokat produkál, mint a Ringer.
A sorozat átlagnézettsége: 1.9 millió
Státusz: Berendelve teljes évadra
Esélyek a másodikra: A CW számára fontos kategóriában nem túl combos a nézettsége, de a teljesben igen. Szerintem ha sok országba tudják importálni Sarah Michelle Gellar miatt, és ha nem esik drasztikusan a ráta, akkor lehet esélye jövőre is.
THE SECRET CIRCLE
Ez volt az a széria, amiről mindenki tudta, hogy sikeres lesz. Egyértelmű volt, hogy szeretni fogjuk, viszont a nézettsége elég gagyi. A nézettsége viszont nem olyan fényes, mint amilyen lehetne. Teljesben ugyan nem olyan vészes, de a CW-nak fontos kategóriákban pontosan úgy tartja meg a The Vampire Diaries nézőit, mint tavaly a Nikita. Pedig elvileg azonos lenne a két sorozat nézőközönsége, mégis, rengeteg fiatal elvándorol amint véget ért a TVD. Nézzétek csak:
2011 November 3. Csütörtök:
The Vampire Diaries (3,51M, 18-49: 1.6, 18-34: 2.0) vs. The Secret Circle (2,26M, 18-49: 0.9, 18-34: 1.3)
2010. November 4. Csütörtök:
The Vampire Diaries (3.63 M, 18-49: 1.6, 18-34: 1.9) vs. Nikita (2.41 M, 18-49: 0.9), 18-34: 1.2)
Aggodalomra azonban nincs ok, a Nikita is megkapta a második évadját, ráadásul a The Secret Circle netes körökben nagyon is népszerű, és minden esélye megvan arra, hogy idővel javuljanak a nézettségi adatai. Engem csak meglepett, hogy ugyanúgy produkál, mint tavaly a Nikita. Kíváncsi vagyok mi lenne a TSC-vel, ha elkerülne a TVD mögül, és önállóan kéne produkálnia.
A sorozat átlatnézettsége: 2.25 millió
Státusz: Berendelve teljes évadra
Esélyek a másodikra: 100%. Nincs az az isten, hogy elkaszálják.
MI VÁR RÁNK A MIDSEASONBEN?
Újonc sorozat nem érkezik, csak egy reality műsor, de azzal meg nem foglalkozunk. Ami fontos, az a One Tree Hill, ami visszatér egy tizenhárom részes záróévaddal, amiben az egykori főszereplő, Chad Michael Murray is visszatér. Addigra Én is behozom majd a lemaradásom :)
*Ilyen részletes információkkal csak a CW esetében szolgálhatok Nektek, azért mert ők az én kedvenc networkom, ezért erről tudok a legtöbbet. Megértéseteket köszönöm Hogyan is produkálnak idén a szeptemberi újoncok csatornánként? Kezdjük a sort a legkisebb networkkel. A The CW megalakulása óta sorra veszíti el nézőit, és bár hiába kommunikálja azt, hogy számukra a 18-34-es korosztály megnyerése a legfontosabb, műsoraik mégis évről-évre veszítik el nézőiket, még az eddigi hajtóerőnek számító The Vampire Diaries és az America’s Next Top Model c. reality show is. Bármennyire is azt hihették a The CW fejesei, hogy az idei három újonc széria bankot robbant majd, ez nem következett be. Ne értsünk félre semmit, egyik sem bukott meg, de nem hiszem, hogy ebből a három szériából bármelyik is olyan sikeres utat futna be, mint annak idején a TVD. A The CW bír egyébiránt a legnagyobb berendelt folytatási rátával is, hiszen a három újonc sorozatból, három kapott teljes évadot. Nézzük is őket egyenként.

HART OF DIXIE
Rachel Bilson sorozata az utóbbi hetekben igazi “forradalmat” hajtott végre, ugyanis az őt felvezető, a szép lassan haldokló Gossip Girlt nemcsak teljes nézettségben győzi le minden héten, hanem a CW által fontosnak tartott 18-34 éves nők, és a 18-49es korosztályban is. Ugyan bizalmatlanságra adhat okot a legutóbbi epizód nézettsége, amikor sorozatminimumot produkált (1,45 millió néző, 18-34: 1.1 és 18-49: 0.6), de még így is rávert a Gossip Girl adataira. A Hart of Dixie érdeme ráadásul az, hogy a Two And a Half Men és a Dancing With The Stars ellen is képes megemelni a felvezetése nézettségét.
A sorozat átlagnézettsége: 1.7 millió
Státusz: Berendelve teljes évadra
Esélyek a második szezonra: Ha tartja ezt a nézettséget egész évben, és továbbra is megveri a Gossip Girlt a fontosabb kategóriákban, akkor jövőre is kinyithatja a rendelőt Dr. Zoe Hart.

RINGER
Szenzációs nézettséggel nyitott, 2.84 millió nézőre általában csak a Vámpírnaplók képes. Azonban a második epizódra rögtön zuhang majd’ egy milliót, de még így is bőven jól tartja magát a teljes lakosság körében. Viszont, az őt felvezető 90210 a fontosabb kategóriákban magasabb adatokat produkál, mint a Ringer.
A sorozat átlagnézettsége: 1.9 millió
Státusz: Berendelve teljes évadra
Esélyek a második évadra: A CW számára fontos kategóriában nem túl combos a nézettsége, de a teljesben igen. Szerintem ha sok országba tudják importálni Sarah Michelle Gellar miatt, és ha nem esik drasztikusan a ráta, akkor lehet esélye jövőre is. Viszont a Ringer esetében sok függ a májusi pilotok minőségétől is. Bizakodjunk, élvezzük a mostani részeket, amik egyre jobbak!

THE SECRET CIRCLE
Ez volt az a széria, amiről mindenki tudta, hogy sikeres lesz. Egyértelmű volt, hogy szeretni fogjuk, viszont a nézettsége nem hozza az elvártakat. Pontosan úgy tartja meg a The Vampire Diaries nézőit, mint tavaly a Nikita. Pedig elvileg azonos lenne a két sorozat nézőközönsége, mégis, rengeteg fiatal elvándorol amint véget ért a TVD. Nézzétek csak:
2011 November 3. Csütörtök: The Vampire Diaries (3,51M, 18-49: 1.6, 18-34: 2.0) vs. The Secret Circle (2,26M, 18-49: 0.9, 18-34: 1.3)
2010. November 4. Csütörtök: The Vampire Diaries (3.63 M, 18-49: 1.6, 18-34: 1.9) vs. Nikita (2.41 M, 18-49: 0.9), 18-34: 1.2)
Aggodalomra azonban nincs ok, a Nikita is megkapta a második évadját, ráadásul a The Secret Circle netes körökben nagyon is népszerű, és minden esélye megvan arra, hogy idővel javuljanak a nézettségi adatai. Kíváncsi vagyok mi lenne a TSC-vel, ha elkerülne a TVD mögül, és önállóan kéne produkálnia, erős felvezetés nélkül, mint a Ringernek és a Hart of Dixinek. Vajon akkor is stabilan két millió felett teljesítene?
A sorozat átlatnézettsége: 2.25 millió
Státusz: Berendelve teljes évadra
Esélyek a másodikra: 100%. Nincs az az isten, hogy elkaszálják.

MI VÁR RÁNK A MIDSEASONBEN?
?sorozat nem érkezik, csak egy reality műsor, de azzal meg nem foglalkozunk. Ami fontos, az a One Tree Hill, ami visszatér egy tizenhárom részes záróévaddal, amiben az egykori főszereplő, Chad Michael Murray is visszatér. Addigra Én is behozom majd a lemaradásom :)

*Ilyen részletes információkkal csak a CW esetében szolgálhatok Nektek, azért mert ők az én kedvenc networkom. Megértéseteket köszönöm :)

714 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here