Főoldal Hírek Glee: Spoilerek és Információk!

Glee: Spoilerek és Információk!

0
Oszd meg!

Hihetetlen, hogy már lassan három hete őszi szüneten van a kedvenc sorozatom, a Glee. Ez a három hét igencsak hosszú volt szerintem mindenkinek, de üsse kavics, így legalább még jobban a frenetikus visszatérést, az előzetesen alapján igencsak jónak ígérkezik negyedik részt. Az elmúlt időszakban sok spoiler és hír derült napvilágra a sorozatot illetően, többek között visszatér két régi szereplő (Chord Overstreet + Jonathan Groff), kiderült, kit alakít majd a The Glee Project c. reality egyik nyertese, Alex, illetőleg már a nemsokára előadandó dalokról is vannak némi információk. Az itt szereplő állítások forrása a Glee Wikia c. rajongói portál, és már előfordult, hogy néha téves következtetéseket vontak le a szerkesztők, ráadásul Ryan Murphy is nyilatkozik jobbra-balra, így előfordulhat, hogy egy-egy spoiler nem bizonyul majd igaznak. Akárhogy is, íme, pár infó a nemsokára bemutatandó epizókról! Ha mindezekre kíváncsi vagy (miért ne lennél?), akkor olvass tovább a spoilerekért!

chord-overstreet

3×04 – Pot O’Gold

 • Az epizód premierje 2011 November 1-én lesz, a rendező Adam Shankman, a vezető író pedig Allison Adler. Az epizód forgatását a stáb Szeptember 22-én fejezte be.
 • A történetről röviden: Kurt apja, Burt Hummel is indul a kongresszusi választásokon, méghozzá Sue ellenfeleként. A New Directions pedig új taggal bővül, méghozzá egy ír cserediákkal, Rory Flangannel.
 • Burt Hummel szlogenje a kongresszuson a következő: “Because People Matter“, azaz “Mert az emberek számítanak
 • Rory Flanagan: ebben a részben jelenik meg először Damian McGinty a The Glee Project egyik nyertese. Íme, a következő infók váltak eddig nyilvánosságra a karakterével kapcsolatban: Rory egy ír cserediák, aki Brittany családjánál lakik, aminek Santana nem örül. Megismerhetjük Brittany szüleit is, a lány pedig túl sok mindent nem fog megérteni Rory szavaiból, az ír akcentus miatt, mellesleg leprikónnak hiszi majd a srácot, aki szerinte mágikus erőkkel rendelkezik. Santana pedig “Ireland” becenévvel illeti majd a fiút. Nem csak Santana, hanem Kurt szemét is szúrja majd Rory megjelenése: “Rory az első dalát eg kicsit fejhangon adja elő, aminek Kurt nem örül, mert ő a szoprán hangja a New Directionsnek, és nem akarja, hogy ezt a pozíciót elvegyék tőle” – nyilatkozta Chris Colfer.
 • Santana ebben a részben vállalja fel hivatalosan azt, hogy leszbikus, és elkezd majd járni Brittanyvel. Több közös jelenetük is lesz, az egyol Shelby Glee Klubjában, a másik a kapcsolatukkal kapcsolatban, illetve egy kóruspróba termi jelenet is várható. A pletykák szerint a fanok megkapják az első közös, igazi Brittany & Santana csókot is (bár korábban már volt ilyen).
 • Puck úgy tűnik kikezd majd Shelbyvel, a korkülönbség ellenére is.
 • Mercedes tönkre akarja tenni a New Directionst, vagy valami ilyesmi, szerintem csak nyerni akar a Sectionals-on Shelby klubjának a vezető énekeseként. Áthívja majd egyébiránt Santánát és Brittanyt is, akikkel közösen előadja majd Christina Aguilera slágerét, a Candymant.
 • Sugar meghívja majd a saját glee klubjának a tagjait a házukba, egy medencés buliba, ahol elkezdi énekelni a Sugar, Sugar c. dalt, de Santana leállítja őt, mert annyira szörnyen énekel. Valószínűleg a részek során láthatjuk majd Sugar fejlődését az éneklést tekintve, az őt alakítő Vanessa nagyon szépen tud dalolni.
 • Egy tizennégy éves visszatérő szereplő érkezik meg a sorozatba, Pony Motta, aki valószínűleg Sugar testvére lesz.
 • Párkapcsolati problémák vannak kialakulóban: Will vs. Emma, Mercedes vs. Shane és Tina vs. Mike. Remélem nem akarják megint szétszedni Willéket.
 • Dalok a részben: Végre nem csak musical dalokat kapunk! Érkezik a Last Friday Night Blaine előadásában, a Bein’ Green c. Frank Sinatra dal Roryról, a Waiting A Girl Like You Puck előadásában, a Candyman a Mercedes-Santana-Brittany kórus, a Troubletones vezényletével, illetve még egy Rory dal, a Take Care Of Yourself, a Level 42 eredeti dalának feldolgozásával.

3×05 – The First Time

 • Az epizód preierje November 8-án lesz, a vezető írő Roberto Aguirre-Sascasa, a rendező pedig Bradley Buecker. A forgatásokat Október 14-én fejezte be a stáb.
 • A történet röviden: Ahogy a srácok a West Side Story premierjére készülnek, néhányan közülük felkészültek, a következő lépésre a párkapcsolatukat illetően. Beiste edző élete is nagy fordulatot vesz szerelmi téren, és feltűnik az iskolában egy egyetemi futballedző, aki Finn iránt érdeklődik. Kurt és Rachel barátsága még mindig nem az igazi, Rachel diákönkormányzati választásos árulása miatt.
 • Két új visszatérő karakter mutatkozik be ebben az epizódban, az egyik Johnny, a már említett egyetemi futballedző, akit Eric Bruskotter alakít majd. A másik pedig a tizenhét éves Sebastian, aki gonosz és Blainet akarja, az alakító Grant Gustin.
 • Idina Menzel Decemberig forgatott a stábbal. Idina ugyanis elutazott Londonban, ahol December 3-ig tart a koncert turnéja.
 • Dave Karofsky visszatér a sorozatba, egy elég sokkoló belépővel, Kurttel ugyanis egy meleg bárban találkozik.
 • Kurt & Blaine: Egy jelenetben Kurt és Blaine egy autó hátsóülésén smárolnak, amikor Blaine tovább akar menni, de Kurt még nincs felkészülve, aminek a srác nem fog örülni. A melegbárban Kurt és Blaine hamis személyikkel jut majd be, Blaine másokkal is fog majd táncolni. Sebastian belépése a történetben döntésre kényszeríti majd Kurtot és Blainet annak kapcsán, hogy mit akarnak egymástól a kapcsolatuk során. Valószínűleg az lesz majd a legnagyobb gond, hogy Kurt várni akar majd a szexuális kontaktussal, Blaine pedig nem.
 • Újabb vihar Finchelnél: Finnek felkínálnak egy futball ösztöndíjat Ohio-ben, és azt tudjuk, hogy Rachel vágya pedig New York. Ennek elelnére megtörténik az első szeretkezésük, méghozzá egy kandalló előtt.
 • A Warblers visszatér, jeleneteket is forgattak a Dalton Akadémiában. Elő is adják az Uptown Girl c. dalt, de nem Sebastian vezényletével.
 • Dalok a részben: A már említett Uptown Girl a Warblerstől, illetve egy ismeretlen dal is várható Tinától. Amúgy, csupa West Side Story dal lesz, amikben többek között Rachel, Blaine, Rory, Brittany, Santana és Puck működik közre.

3×06 – Mash Off

 • Az epizód premierje November 15-én lesz majd.
 • A történetről röviden: Sue új kampányba kezd, hogy legyőzhesse Burtot, a legnagyobb ellenfelét a kongresszusban. Eközben Puck továbbra is bele van bolondulva Shelbybe. Will és Shelby pedig barátságos versenyt rendeznek. A New Directions mush-u dalokkal akar készülni, Finn pedig szeretné, ha Rory is előadna szólókat, felkészítvén ezzel a valódi versenyre.
 • Diákönkormányzati választás: Az egyik hokijátékos azt ígéri, hogy a tanárok válaszolnak majd a diákok kérdéseire, Brittany topless és tv keddet, míg Kurt erőszakmentes iskolát ígér. Rachel visszalép a választástól, tudván, mennyire fájt az indulása Rachelnek.
 • Ebben az epizódban ismét feltűnik Harmony (Lindsay a TGP-ből), aki láttot pár videót Rachelről a facebookon. Úgy dönt, megpróbálja tönkretenni ellenfelét a NYADA ösztöndíj iránt folytatott harc miatt…
 • Puck minden erejével azon van, hogy meghódítsa Shelbyt, és a nő talán enged is neki. Eközben Quinn frusztrált, és mindent elkövet, hogy visszaszerezze a kislányát, Bethet. Úgy dönt, csatlakozik Shelby klubjához, hogy több információhoz jusson róla.
 • Sue kampányában fontos szerephez jut a leszbikusság elfogadtattása, állítólag Santana, a vezető pomponlánya képét használja majd fel ezen kampányában.
 • Kiderül miért gyűlöli Sue a Glee Klubbot: tiniként vezető szerepet játszott az Oklahoma c. darabban, de nem volt elég jó, így az álmai összetörtek, és nem szeretné, ha más gyerek is így járna. Az Oklahoma c. dalt pedig meg is hallgathatjuk majd Sue prezentálásában (reméljük ez nem ugyanaz lesz, amit tavaly hallhattunk).
 • A rivális kórusnak, a Troubletones-nek már hét tagja van, Mercedes, Santana, Brittany, Sugar és három lány.
 • Dalok a részben: Hot for Teacher Pucktől, You And I/ Just You and I mash upp Will és SHelby közreműködésével. Érkezik majd egy Finn és Santana duett is, Sue is dalra fakad. Ebben a részben elsősorban mush-up dalok várhatóak.
 • Örömhír: ezen rész forgatásai alatt vették fel a sorozat történelmének háromszázadik dalát!

3×07 – I Kissed A Girl

 • Az epizód premierje November 29-én lesz, a rendező pedig Tate Donovan.
 • Lea Michele twitter üzenete szerint az ötödik, hatodik és hetedik részt egyszerre vették fel.
 • Ebben a részben tér vissza Jesse St. James (Jonathan Groff), mint a New Directions vezetője. Forgatot közös jeleneteket a The Glee Project másik nyertesével, Alex Newell-el is, aki így valószínűsíthetőleg a Vocal Adrenaline vezető énekese lett, hiszen Sunshine (Charice) nem szerepel a harmadik évadban.
 • Valami sokkoló fog történni Rachellel ebben a részben – talán találkozik Jessevel?
 • Ez a rész Santana és Brittany kapcsolatára koncentrál majd, megismerjük Santana családját, nekik is bevallja majd, hogy meleg. Valószínűleg ebben a részben (is?) lesz közös csók. Ryan szeretné, ha ez “melegség-felvállalás” más lenne, mint Kurt esetében, ezért valószínűleg Santana családja nem fogadja el, hogy a lányuk leszbikus.
 • Dalok a részben: szólót kap majd Beiste edzőnő, méghozzá a Jolene (Dolly Parton) c. dalt kapja meg. I Kissed a Girl c. Katy Perri slágerrel érkezik Santana, Puck pedig az I’m the Only One-t adja elő. Shelby is dalra fakad, Constant Craving címmel. Finn, Artie és Rory pedig Cyndi Lauper klasszikusát, a Girls Just Wanna Have Fun-t adják elő. Valamint, érkezik egy Kurt és Blaine duett, a Pink-féle Fuckin’ Perfect.

3×08 – TBA (Nincs még cím)

 • Ez a rész December 6-án debütál majd Ameirkában és itt mutatkozik be rendezőként Matthew Morrison.
 • És elérkezik a Sectionals!
 • Ebben a részben tér vissza Sam (Chord Overstreet) a McKinley-be – pont a legjobbkor, a verseny idején. Fanok pedig örülhetnek, Chord sokáig marad :)
 • Ami meglepő, hogy Harmony (Lindsay Pearce) is szerepelni fog ebben a részben, mint egy rivális iskola vezető énekese a Sectionalson. Eredetileg csak két részben láthattuk volna, úgy tűnik Ryan meglátta Lindsayben a lehetőséget. Reméljük nem most tűnt fel utoljára :)
 • Dalok a részben: A Tavaszébredés c. musicalből érkezik az I Believe c. dal, Tina, Quinn és Rachel vezényletével. Talán ez lesz a New Directions egyik versenydala?

3×09 – TBA (Még nincs cím)

 • A pletykák szerint ez lesz az idei karácsonyi epizód, ami azért lenne evidens, mert (juhhé), megint lesz karácsonyi cd, ezúttal is tizenkét dallal.
 • Valószínűleg ez lesz az utolsó idén leadott epizód, a folytatás pedig jövőre várható majd.
1019 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here