Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Secret Circle – Az ötödik rész

The Secret Circle – Az ötödik rész

0
Oszd meg!

Wow! Végre! Az előző kritikámban éppen arról írtam, hogy bár történne igazán érdekes az ötödik részben, amitől úgy érzem, alig várom a pénteket, hogy láthassam végre a folytatást. És meglépték! Igenis megtették! Semmi spoilert nem olvastam az ötödik részről, szóval igencsak mellbe vágott, és alig tudtam elhinni a történteket. Azt hittem a készítők csak szórakoznak, de nem. Aki nem látta a részt, az semmiképp se olvasson tovább!

the-secret-circle-nick

Nick meghalt. Megölték az egyik főszereplőt, ráadásul az ötödik részben. Ez egyszerűen zseniális döntés volt, mármint bevetni a halált. Sokkal reálisabbá és jobbá tette ez a sorozatot, hiszen eddig úgy voltam vele, hogy mindegy mi történik, mit tesznek, vagy milyen démon rohangál a városkában, a hatos fogatnak úgyse lesz baja. Aztán jött a bumm! Persze, nem értem miért lepődöm meg, hiszen a Vámpírnaplókban se szőröznek, ha úgy érzik valakinek mennie kell, hát megy. De itt eszembe se jutott volna, hogy megölik a kör egyik tagját! És nem is akárhogy! Micsoda drámai pillanat volt, ahogy Charles vízbe fojtja a fiút!

Egy dolgot nem értek. Miért Nick halt meg? Most maradt négy lány és egy fiú – ez így milyen tinisorozat? Viccesebb lett volna, ha “Melissa az uncsi” távozik, mert akkor ha a helyére érkezik egy srác, megvan az egyensúly a nemek között. Ez így picit furán hat nekem, de majd eldől. Mindenesetre a következő részben érkezik a sorozat eddigi legdögösebb pasija, reméljük, hogy sokáig marad :)

Még mindig nem látom, merre tart a sorozat, még mindig úgy érzem, hogy nagy alapozás folyik, és ez egyelőre nem tetszik, mert öt rész után már elvárnék valami nagy koncepciót, azt, hogy tudjuk mire megy ki a játék. Mint anno a Vámpírnaplók elején, megtalálni Katherinet a templom alján, vagy a Glee-nél, megnyerni a selejtezőt, a Született Feleségeknél megtudni miért lett öngyilkos Mary Alice és társai. Tudni akarom már végre öt rész után, hogy merre halad a The Secret Circle

Értékelés: 8/10
A sorozat eddigi legjobb részét láthattuk a múlthéten, ami tele volt feszültséggel és izgalmas helyzetekkel. Ha valaki itt nem szeret bele a sorozatba, hát sehol sem fog. És én most beleszerettem, és elnézek neki akár tíz rész gyengeséget is, ha a tizenegyedik ekkorát fog ütni, mint ez! DE, látni akarok végre egy irányt, és nem azt, hogy öt részen át felépítenek egy csodálatos Melissa-Nick kapcsolatot, amit egy WTF kedvéért lerombolnak egy perc alatt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here