Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Up All Night – A pilot

Up All Night – A pilot

0
Oszd meg!

Imádom a kisbabás sorozatokat. Hogy miért? Mert olyan aranyosak a kicsik, ráadásul – egyelőre – még nem untam meg a babás poénokat, és a gyereknevelésből adódó helyzetkomikumokat. Persze, gondolom egy öt gyerekes háziasszony is más szemmel néz rá, mint egy huszonéves fiatal. Akárhogy is, nekem a pilot bejött, és az NBC-nek is, mert már berendelte a teljes szezont. Juppé!

A történet amúgy totál egyszerű: Reagen (Christina Applegate) és Chris (Will Arnett) együtt élnek, boldogok, aztán a nő terhes lesz. Gyereket megszül, visszamegy dolgozni, apuci marad a babával. Jönnek a szokásos gondok, mint a munka és a gyermek összeegyeztetése, apuci önbecsülése és anyuci drámája amiért nem látja a kislányt. Bla-bla-bla. Kliséhalmaz az egész, ami a pilotban nálam működött. Lehet, hogy a zseniális szereposztás az oka?

Will Arnett korábban elég antipatikus volt, de az Ítélet: család óta nem bírom őt nem szeretni, ráadásul a karaktere is elég érdekes. Christina Applegate egy gyerekkori hatalmas kedvenc, akinek bár még mindig Samanthának kéne lennie, de azért Reagenként sem rossz. Maya Rudoph pedig gondolom mindenkinek nagy favorit a Koszorúslányok óta. Egy remek castinggal, egy láthatóan összeszokott bagázssal nem nehéz elviselhetővé tenni az amúgy megszokott, klisés jelenetekből összeálló epizódokat sem. Én legalábbis ebben bízom :) Akárhogyis, az első rész bejött, télen majd jöhet a többi :)

Értékelés: 7/10
Nem fogja megváltani a világot, de aranyos és szerethető darabnak tűnik a pilotja alapján, nekem ez pedig bőven elég.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here