“Sarokba szorítva” – Az RTL Klub új délutáni sorozata

  0
  Oszd meg!

  Délutánonként a dél-amerikai telenovelláké lesz ezentúl a főszerep a két legnagyobb kereskedelmi csatornán. A tv2 eddig a Második élet és az Eva Luna kombóval teljes nézettségben, és gyakran a kereskedelmileg kiemelten fontos 18-49es korosztályban is legyűrte a legnagyobb riválison futó Ezel – Bosszú mindhalálig c. török szériát, aminek ugyebár tegnap lett vége. Az RTL programing döntése alapján naponta két résszel lesz majd látható a 2007ben, Miamiban forgatott telenovella, a Sarokba szorítva (Acorralada). Itt is, mint minden hasonló telenovellában, egy gyönyörű fiatal lány és a neki rendeltetett jóképű férfi szerelméért izgulhatunk, akiknek a románcába nem csak a családi viszály, hanem többek között egy gonosz ikerpár és a lány “legjobb” barátja is az útjukban áll. A szövevényes történet összesen 187 epizódból áll, így még akkor is jó pár hónapig lesz mit nézni, ha az RTL a novella végééig napi két résszel vetíti.

  A Sarokba szorítva szereposztása egyébiránt parádés, tele van olyan ismert szereplőkkel, akiket korábban már más teleregényben megcsodálhattunk. Igaz, nem főszerepben, de itt is játszik az Árva angyal sztárja, William Levy, akinek a testvéreit David Zepeda (Kettős játszma) és Elizabeth Gutiérrez (A bosszú álarca) alakítják. Szintén szerelmespárként tér vissza a Milagros-ban látott Sonya Smith és Roberto Mateos. A főszerepben pedig az elbűvölő Alejandra Lazcano látható. De miről is szól bővebben ez az alkotás?

  Fedora Garce (Sonya Smith) élete egészen addig tökéletes volt, míg valaki meg nem ölte a férjét, el nem vette a tőle a gyermekeit, a szerencséjét és az életét egyaránt. A gyilkos Octavia Irazabal (Frances Onvidiela), aki mindig is gyűlölte Fedorát. Húsz évvel később Fedora bosszúval telve kiszabadul a börtönből, és mindössze két cél lebeg a szemei előtt: megtalálni a gyermekeit és tönkretenni Octavia életét.
  Eközben Fedora lányai, Diana (Alejandra Lazcano) és Gaby (Mariana Torres) megismerkednek Octavia jóképű fiaival, Maximilianóval (David Zepeda) és Larryvel (William Levy). A fiatalok hamar egymásba szeretnek, de a különböző intrikák miatt nem lehetnek együtt, ráadásul nem is sejtik, hogy családjaik között mély gyűlölet és ellentét lappang. Vajon sikerül majd rátalálniuk a boldogságra? Fedora elfelejti valaha, milyen érzés a harag és a bosszúvágy?

  Első olvasásra valószínűleg érdekesnek tűnhet a történet, de ez is, mint a legtöbb Venezuelában készülő telenovella elég felszínes, leginkább a látványvilág és a nagyon jóképű férfiak és az agyonszilikonozott nők okozta guilty pleasure faktor az, ami miatt nézhetővé és szerethetővé válhat. Én annak idején az összevágott, pár órás DVD verziót végignéztem, és nem olyan rossz, minden hibája ellenére élvezhető és szórakoztató darab.

  Ajánlóként pedig íme, az RTL Klub promóciós videója a novelláról illetve a varázslatosan jól sikerült főcímdal, amit a tehetséges énekes, Ángel Arce ad elő. A dal címe pedig egyszerűen Accoralada.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here