The Playboy Club – Az első áldozat

  0
  Oszd meg!

  Az amerikai televíziós sorozatoknak kemény a soruk, hiszen már az is nagy teljesítmény, ha képernyőre kerülhetnek, azonban ha gyenge a nézettség, akkor mese nincs, a csatorna gyorsan leveszi a műsorról. Az idei első áldozat a The Playboy Club volt. A széria eleve hátránnyal indult, hiszen a történet egy nuszi klubban játszódik, de erotikus jeleneteket az országos adó mivolta miatt nem vetíthettek, ráadásul az aggódó szülők is aggódtak eleget, többek között elérték azt is, hogy több reklámozó visszamondja a megvásárolt műsoridőt. Így munkanélkül maradt többek között Jenna Dewan, Amber Heard és Eddie Cibrian is. A készítő, Chad Hodge szerint a shot felfogása volt hamis, az a kép, ami a nézőkben élt, ráadásul szerinte egyáltalán nem tárgyiasították a női szereplőket. Akárhogy is, eddig három rész került adásba – folyton csökkenő nézettséggel, – az elkészült hétből. A maradékot az NBC lehet, hogy felteszi az internetre. Vajon melyik sorozatra sújt le legközelebb a kaszás?

  Azért jó híreim is vannak, hiszen három aranyos vígjátéksorozat kapta meg a teljes évadra szóló berendelését, a magas nézettségi adatok miatt, és mert nem csökkentek jelentősen a premier nézettségből a második illetve a harmadik részre. Az NBC részéről bizalmat szavazott a Whitney és az Up All Night c. szériáknak, utóbbiban Christina Applegate és Will Arnett nevelgeti közös gyermeküket, míg a Whitney egy kifejezetten párkapcsolati komédia. Mivel a FOX-on a New Girl nézettsége még a Gleet is lekörözte, a csatorna már a második epizódot követően leadott egy plusz 11 részes berendelést, így az első évad összesen 24 epizódból áll majd.

  Jelenleg a pilotok alapján melyek azok a sorozatok, amiknek drukkoltok az életben maradásáért? Nekem két ilyen van amit nagyon szeretnék, ha túlélne, mégpedig a Hart of Dixie és a Revenge. Mindkettőnek kifogásolható a nézettsége, és bár egyelőre nincsenek kaszaszinten, nem is dőlhetnek nyugotan hátra. Reméljük Rachel Bilson és Emily Vancamp csapata jövőre is velünk lesznek!

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here