Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Hart of Dixie – A pilot

Hart of Dixie – A pilot

0
Oszd meg!

Nem túlzás ha azt állítom, hogy soha nem láttam még a THE CW műsorán egy ennyire igényes és minőségi pilotot, mint a Hart of Dixie. Még a két évvel ezelőtti Life Unexpected nyitáson is túltett. Mi lehet ennek az oka? Mitől nyitott annyira jól a Hart of Dixie? Nálam a válasz egyértelmű: Bluebell gyönyörű. Imádom az olyan sorozatokat, ahol központi szerepet játszik a táj, a pilotban pedig volt látvány bőven. A történet se semmi, én szeretem a hasonlót. Tudjátok, a jól belőtt séma, amikor a New Yorki lánynak vidéken kell boldogulnia, és rájön, hogy milyen kedvesek is ott az emberek, és csak az első részekben nyavalyog, majd pár évaddal később már tök boldog, hogy nem New Yorki lakos – reméljük Zoe Hart is eljut erre a szintre a negyedik évad végén … csak élje meg azt. Nagyon necces idősávot kapott a sorozat, hiszen pont a Gossip Girl után adják, aminek a nézettsége nem a legjobb, és így nulla felvezetést kap a show, ráadásul a kettő típusa is teljesen eltérő, így nehéz dolga lesz a túlélést illetően, ráadásul az űbernézett Két pasi meg egy kicsi ellen megy… De legyünk bizakodóak!

A szereposztás illetően sikerült egy remek gárdát összetoborozni. Egy kicsit tartottam attól – és ezzel nem voltam egyedül, – hogy, Rachel Bilson mennyire lesz hiteles orvosként. Nos, szerintem probléma nem volt vele, én elhittem neki, és ti? Maga a karakter nagyon érdekes, akárcsak a városka többi lakója. Jó, a szituáció kicsit talán erőltetett, és a szerelmi háromszög is túl gyorsan fel lett térképezve, szóval túl sok meglepetés talán nem ér minket, de amíg sokat mutatják a tájat, lesznek érdekes esetek, és zajlanak a történések a mellékszereplők között is, addig különösebb baj szerintem nem lehet. Jó pasi faktor meg amúgy is adott, így a továbbnézésre mindenképp lesz indíték.

Nagyon kíváncsi vagy arra, hogy az írók merre viszik tovább a sorozat szálait. Mivel a CW-ről van szó, minden bizonnyal lesznek majd drámai kavarások rendesen, ez pedig nem is gond, csak bízom benne, hogy elegánsan sikerül majd megoldani azt. Az eddig látott pilotok közül mindenesetre megvan a kedvenc, és azt hiszem itt kell majd a legjobban drukkolni azért, hogy ne csapjon le a kaszás…

Értékelés: 9/10
Igazi WB minőséget prezentált a pilot, és remek alapot épített fel, ha az írók jól bánnak a lehetőséggel, akkor egy igazán jó és minőségi sorozattal örvendeztethetik meg a nézőket. Én bizakodó vagyok!

1396 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here