Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: New Girl

Pilotkritika: New Girl

0
Oszd meg!

Nahát, ez nagyon aranyos volt. Őszintén bíztam benne, hogy ehhez hasonló vígjátéksorozatot kapunk majd, de az előzetes kritikák kicsit megrémítettek. A lényeg persze az, hogy a New Girl nézős marad, a téli szünetnél pedig örömmel kapom majd elő az addig leadott részeket.

new-girl

De hogy miről is szól ez a sorozat? Jess (Zooey Deschanel) egy kissé dilis, de szeretnivaló lány, akit megcsalt a pasija, és új albérlet után néz. Beköltözik három sráchoz, akik kirángatják a depijéből, és barátokká válnak, és természetesen az egyik – naná, hogy a legdögösebb :) – úgy tűnik vonzódik is hozzá. Ez lenne az alap, de sokkal több rejlik benne.

A legnagyobb előnye a sorozatnak nem is a hősnő, hanem a három srác karaktere. Schmidt nagyon tuti, majdnem Barney. A beszólások, a kinézet, és az a fanyar humor amivel az írók felvértezték, már önmagában elég jó a karakter ahhoz, hogy odaragasszon a képernyő elé. Ugyan Coach távozik az első rész után, de bízom benne, hogy a helyére érkező srác is elég cool lesz. Érdemes még kiemelni Cece, a modell karakterét, aki ugyebár Jess legjobb barátnője. Nagyon érdekesnek tűnik a csaj, a beszólások ütöttek nála is rendesen!

Nem hiszem, hogy ez lesz majd a network tévék legjobb vígjátéksorozata, de ha tartja azt a történetvezetési és színészi színvonalat, amit az első rész képviselt, akkor nem lesz itt különösebb gond. Abban viszont nagyon bízom, hogy nem lesz ez is egy “konzervdoboz sorozat“, öt állandó helyszínnel, amiben ugráltatják hőseinket. Ha megmarad az első rész látványvilága, akkor nagyon is örülni fogok. Akárhogy is, télen visszatérek, tegyétek ti is :)

Értékelés: 8/10
Nem egy eget rengetően vicces és sírva röhögős sorozat, de van egy varázsa, ami miatt könnyen beleszer az ember. Ha bármelyik karakter megfog, már itt is maradtál. Igen, Jesst a legnehezebb megszeretni, kissé dilis a csaj, szóval nálam a többi karakter a fő ok arra, hogy továbbnézzem. No meg, respect a The time of my life többszöri megszólalásáért, és Max Greenfield shirtless jelenteiért :)

1386 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here