Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Glee Project – A műsor után

The Glee Project – A műsor után

0
Oszd meg!

Jó pár hete, hogy véget ért a The Glee Project, de gondoltam a Glee premierje kapcsán érdemes írni róla egy szösszenetet, és persze a grandiózus finálé is megérdemel pár sort. Azt kell, hogy mondjam szenzációs volt ez a reality műsor. Életem első amerikai reality műsora, és sikerült remekül elszórakoztatnia. A szereplőket nagyon jól kiválogatták, szinte az összeset szívesen láttam volna a Glee-ben. Rendhagyó módon négy nyertese születetett a műsornak, noha úgy reklámozták, hogy csak egy szereplő kap majd karaktert és egy hét epizódra szóló szerepet a sorozatban. Azonban Ryan Murphy úgy döntött, mind a négy döntős megérdemli a lehetőséget, mivel végig jól teljesítettek a verseny folyamán. Így Damian és Samuel egy hét epizódra szóló szerepet kapott, Alex és Lindsay pedig két részben lesz jelen. Amit eddig tudni lehet a Glee-béli karaktereikről:

  • Lindsay: Ő már a harmadik évad első részében feltűnt, és elénekelt egy lélegzetelállítódalt, az Anything You Can Do és az Anything Goes c. dalok ötvözetét. Az első részében egy Harmony nevű karaktert alakított, aki egy zenés csoport vezetője, és akik elbizonytalanították Rachelt és Kurtöt a saját tehetségükben. Még egy részben feltűnik majd a lány.
  • Damian: Ő alakítja majd Roryt, az ír cserediákot, aki legelőször a harmadik évad negyedik részében lesz látható.  Íme pár spoiler avagy érdekesség a karakterről: Brittany és a szülei lesznek majd a befogadó család, aminek Santana nagyon nem fog örülni. Poénforrás: Brittany egy szavát sem érti majd meg, az akcentusa miatt. A pletykák szerint Rory csatlakozni fog majd a New Directionshöz. Tény, hogy felvett Damian egy szeretnivaló dalt, ami a tervek szerint a 3×05-ben lesz hallható. Santana olyannyira megutálja majd Roryt, hogy arra is gondol, hogy megölje őt – persze csak poénkodás szintjén. Brittany pedig azt képzeli majd, hogy Rory egy kobold, mágikus erővel :)
  • Samuel: Az ő karakteréről egyelőre annyi információ derült ki, hogy a 3×10-ben érkezik majd, és Puck egyik rokona lesz, aki minden bizonnyal csatlakozik a New Directionshöz. Szintén, hét epizódban lesz jelen.
  • Alex: Két epizódban láthatjuk majd, valamikor az évad vége felé.

A The Glee Project többi versenyzője sem tétlenkedik, Cameron például zenei karrierbe fogott. A rajongótábor már most adott, ugyanis egy szavazáson őt választották a TGP kedvenc karakterének, aminek köszönhetően kapott egy tíz ezer dolláros csekket a produkciótól. A pletykák szerint Ryan Murphy mindenképp szeretné Cameront is a Gleeben látni, valószínűleg a negyedik évadban. Bizakodjunk :) További hír, hogy nemrég megjelent Emily Vasquez első videoklippje, ami, nos … inkább ne minősítsük, íme a videó, lehet ízlelgetni.

A reality pedig jövő nyáron folytatódik, új szereplőkkel, akiknek az álma ugyanaz lesz: bekerülni a Glee negyedik évadjába! Reméljük sikerül majd megint kiválasztani hasonlóan érdekes arcokat :)

620 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here