Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Két pasi meg egy kicsi – Megérkezett Ashton Kutcher

Két pasi meg egy kicsi – Megérkezett Ashton Kutcher

0
Oszd meg!

Tegnap este mutatkozott be az Egyesült Államokban a Két pasi meg egy kicsi legújabb szezonja, ahol Charlie Sheen helyett már Ashton Kutcher a főszereplő. Gondolom mindenki által ismeretes Sheen kiírásának az oka, a színész többek között drogproblémákkal küzdött, amik miatt a forgatások elmaradtak, és különféle nyilvános vitákba keveredett a készítővel és a stúdióval egyaránt. Az ő pótlására érkezett Ashton Kutcher – a nézők pedig nagyon kíváncsiak voltak rá, ugyanis sorozat-rekord született, 27,7 millió amerikai volt kíváncsi a nagy váltásra. A magas nézettség oka minden bizonnyal a kialakult Sheen-botrány volt, és sokan voltak kíváncsiak arra, hogy veszi majd az akadályt a sorozat. Ráadásul, sokan amiatt is belenéztek, mert Ashton Kutcher rajongók – ebbe a kategóriába tartozom én is.

Korábban csak elvétve láttam egy-egy részt a sorozatból, és bár tetszett, korántsem néztem rendszeresen. De amint megtudtam, hogy Ashton lesz a főszereplő, máris tudtam, hogy fix néző leszek. Viszont, egy dologban csalódtam. Azt hittem, hogy Ashton ugyanolyan dögös lesz, mint eddig, de nincs így. Kutcher úgy néz ki, mint egy hajléktalan, az a haj és az arcszőrzet nagyon nem passzol neki – nem ártana kicsit megreformálni azt a frizurát, hiszen ennyin múlik az, hogy hot vagy not.

Mindenesetre, valahol jó, hogy kiesett az eyecandy faktor, mert így lehetett koncentrálni a poénokra, amikből szerencsére volt rendesen, nem fukarkodtak velük az biztos. Leginkább az epizód vége volt az, amin felnevettem rendesen, remek lezárása volt ez a résznek. Külön pozitív élmény az, hogy odafigyeltek arra, hogy emléket állítsanak Charlie karakterének, és bár kapott hideget-meleget, a méltó búcsú mindenképp megvolt. Amit nagyon sajnálok, az Jake karakterének a mellőzése, nem kapott csak két mini szkeccset, amiben éhes, aztán pukizik egy hatalmasat. Ez volt az epizód legalja, mellesleg. Egyébként, voltak jó egysorosok, ezekért külön pacsi az íróknak.

Értékelés: 8/10
Hála Ashton megérkezésének, ideje Két pasi meg egy kicsi nézővé válni, aztán kérdés, hogy mikorra unom meg a sorozatot és a kiszámítható poénokat. Akárhogy is, úgy érzem jót tett ez a vérfrissítés. Persze, pontosan tudom, hogy az állandó nézőknek nagy érvágás lehet Charlie eltűnése…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here