Főoldal Érdekességek Érdekességek Az öt legjobb zenés sorozat – Szerintem!

Az öt legjobb zenés sorozat – Szerintem!

0
Oszd meg!

Hollywoodban sajnos nem készül túl sok, tipikusan zenés jellegű sorozat, de azért szerencsére, akadtak az elmúlt években próbálkozások, és azt se feledjük, hogy 2012 elején jön az NBC műsorára a legújabb, Smash c. zenés széria. Szóval, tekintsünk a múltba, íme az én öt kedvenc zenés sorozatom, az elmúlt évek kínálatából:

California Dreams

5. California Dreams (Kaliforniai álom)

Ez egy régi klasszikus, amit még annak idején a Magyar Televízió egyes csatornáján követett figyelemmel az ország. A történetből szinte semmire se emlékszem, csak arra, hogy mindig mennyire vártuk a nővéremmel az új részeket, és mennyire tetszettek nekünk a dalok, amiket énekeltek benne a skacok. Amint lesz egy kis időm, mindenképp újra kellene nézni a szériát, bár, kicsit tartok tőle, hogy felnőttfejjel már unalmasabb lenne egy ilyen régi széria…

Victorious

4. Victorious (V, mint Viktória)

A Nickelodeon sorozata egy művészeti iskolában játszódik, ahová hősnőnk, Tori Vega éppen különleges hangja kapcsán került be. Azért is szeretem ezt a sorozatot, mert tökéletesen ötvözi a vígjáték és a zenei jegyeket, ráadásul sok szép dal hangzik el benne, és akadnak közöttük eredetiek is. A főcímdal például, a Make it Shine számomra egy hatalmas kedvenc!

Hannah-Montana

3. Hannah Montana

A Disney Channel legsikeresebb eredeti műsora, a széria, ami Miley Cyrust a sztárságig repítette. Ugyan nem volt éneklés minden egyes epizódban, de azért elég gyakran felcsendültek benne a hősnő dalai, ráadásul nem is akármilyenek. Több nagy kedvenc van, gondolom nektek is. Szerintem, kétségkívül a negyedik évadban voltak a legjobb dalok. Ti, mit gondoltok?

Instant Star

2. Instant Star (Segítség, sztár lettem)

Az egyik legjobb kanadai széria, amihez valaha szerencsém volt. Minden részben felcsendült egy-egy kiváló dal, a tündéri Alexz Johnson interpetálásában, ráadásul mindegyik eredeti, minőségi és szerethető volt. A történet is pörgött rendesen, nem unatkoztam egy rész alatt sem. Sajnálom, hogy itthon a Viasat3 nem akarja leadni a harmadik-negyedik szezont :(

Glee

1. Glee (Sztárok leszünk)

Ha már ismeritek a blogot, egyértelműnek vettétek már a post címének elolvasásakor, hogy itt csak a Glee lehet a dobogó legfelső fokán :) Remek dalok, vicces és drámai szituációk tömkelege, ráadásul, ez a valaha volt legkedvencebb sorozatom. Őszintén bízom abban, hogy a Glee kritikai és közönségsikerének hála, előbb-utóbb beindul a zenés sorozat gyártás Amerikában.

5907 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here