Főoldal Hírek Két új sorozat a Viasat 3 műsorán

Két új sorozat a Viasat 3 műsorán

0
Oszd meg!

A Viasat3 teljes gőzzel készül az őszi rajzásra, ugyanis nemcsak a Nikita, hanem két új, meglepően vicces és eredeti vígjátéksorozat is elindul majd a csatornán. Arról egyelőre nincs információ, hogy heti vagy napi bontásban érkeznek, de az eddig elkészült csekély epizódszámok tekintetében szerintem a heti verziót favorizálja majd a Viasat 3.

Szeptember 2-án, 19.55-kor érkezik Vérmes négyes címmel a Hot in Cleveland c. széria, melyben Wendie Malick, Valerie Bertinelli, Jane Leeves és az élő legenda, Betty White a főszereplő. A történet szerint három közképkorú nő éppen Párizsba repülne, de egy kénszerleszállás miatt Cleveland-ben ragadnak, ahol felfedezik, hogy ott vonzó és fiatal nőknek számítanak, ráadásul kezd elegük lenni a Los Angelesi felhajtásból, ezért úgy döntenek, vidékre költöznek. Én szívből ajánlom mindenkinek ezt a sorozatot, remek poénok vannak benne, és az egyik főhős, Victoria Chase karaktere zseniális – egy szappanopera színésznőt játszik, akinek elkaszálták a produktumát, de még mindig sztárnak hiszi magát :) A popkultúrális utalások pedig még viccesebbé teszik az egészet. Ha más részt nem is, a Joe Jonas vendégszereplését mindenképp érdemes megnézni – személy szerint nekem az a favorit :)

Rögtön a Vérmes négyes után láthatjuk majd a Mike és Molly c. sorozatot, amiről pár hónapja írtam egy éljenző kritikát – és nagy örömömre akkor sokan csekkoltátok, a szinkronpártiak se hagyják most ki. Tényleg kevés az olyan amerikai sorozatok, ahol nem a tökéletesen kinéző szereplők, hanem hús-vér alakok életét követhetjük nyomon.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here