Főoldal Hírek Magic Mike: Film készül Channing Tatum életéről!

Magic Mike: Film készül Channing Tatum életéről!

2
Oszd meg!

Azt hiszem az egyik leginkább várt film lesz a Magic Mike az elkövetkezendő időszakból, már csak amiatt is, mert férfi sztriptíztáncosokról szól. Steven Soderbergh filmje egy valós sztorin alapul, méghozzá Channing Tatum életének azon szakaszáról, amikor vetkőzéssel kereste a kenyerét.

A főhős A Negyedik sztárja, Alex Pettyfer alakítja a 19 éves modellt. Tatum is tevékenyen részt vesz a projektben, különböző instrukciókkal látja majd el a szereplőket, és igyekszik elérni, hogy minél inkább visszaköszönjön a filmben az a valóság, amit ő átélt. És természetesen övé a főszerep!

channing-tatum

Amikor Channing beszélt nekem erről, azt gondoltam ez az egyik legjobb filmötlet, amit valaha hallottam. Azt mondtam neked, hogy azonnal meg akarom csinálni. Ez egy szexi, szórakoztató és sokkoló történet” – mesélte a rendező, aki a leendő történetről annyit árult el, hogy a film a barátságról és az őrültségekről is szól, a főhőst pedig a tapasztaltabb, idősebb táncosok mentorálják majd, de a friss husi megérkezésének nem mindenki örül majd…

A szereposztással kapcsolatban, több hollywoodi nagyágyú neve felmerült, mint Matthew MacCounghey, aki a testi adottságai miatt tökéletes lehet a mentor szerepére. A hírek szerint a White Collar főhőse, Matt Boomer is szerepet kapott a filmben.

A Just Jared legfrissebb információi szerint pedig az Árva angyal c. telenovella főhőse, William Levy is játszik majd itt, méghozzá egy férfi sztriptíztáncost. Úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez klipje remek belépő volt számára Hollywoodba.

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here