Nikita – Ősszel a Viasat 3 műsorán

  3
  Oszd meg!

  Igazi meglepetést okoztak nekünk a Viasat 3-nál, ugyanis érkezik hozzájuk Nikita, a tavalyi évad egyik legjobb újonca,  Maggie Q, Lindsey Fonseca és Shane West főszereplésével. Igaz, nem ez az első CW-s sorozat, ami a Viasat 3-on landolt, de gondolom titeket is meglepett, hogy nem az RTL vagy a Tv2 csoport csapott le rá. Akárhogy is, ősszel debütál az első évad – és ki tudja, talán követi is majd a második.

  Anno nem hittem volna, hogy majd pont a Nikita nyeri el a tetszésem, de az első hét rész amit láttam, igencsak meggyőző volt. A történet amúgy pofonegyszerű, adott két erős nő, akik egy titkos kormányszervezet megbuktatásán ügyködnek és dúl a harc, a szenvedély meg a taktikai megoldások tömkelege.

  A Viasat3 jóvoltából meg is nézhetitek az első promóciós videót, amiből ki is derül, hogy Nikita magyar hangja Kovács Patrícia lett, aki Sookie-t szinkronizálja a True Blood – Inni és élni hagyni c. sorozatban. Íme, a Nikita első promo videója – remélem azoknak is felkeltette az érdeklődését, akiket eddig hidegen hagyott a bérgyilkosnő története :)

  nikita

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here