Főoldal Hírek Nikita – Ősszel a Viasat 3 műsorán

Nikita – Ősszel a Viasat 3 műsorán

3
Oszd meg!

Igazi meglepetést okoztak nekünk a Viasat 3-nál, ugyanis érkezik hozzájuk Nikita, a tavalyi évad egyik legjobb újonca,  Maggie Q, Lindsey Fonseca és Shane West főszereplésével. Igaz, nem ez az első CW-s sorozat, ami a Viasat 3-on landolt, de gondolom titeket is meglepett, hogy nem az RTL vagy a Tv2 csoport csapott le rá. Akárhogy is, ősszel debütál az első évad – és ki tudja, talán követi is majd a második.

Anno nem hittem volna, hogy majd pont a Nikita nyeri el a tetszésem, de az első hét rész amit láttam, igencsak meggyőző volt. A történet amúgy pofonegyszerű, adott két erős nő, akik egy titkos kormányszervezet megbuktatásán ügyködnek és dúl a harc, a szenvedély meg a taktikai megoldások tömkelege.

A Viasat3 jóvoltából meg is nézhetitek az első promóciós videót, amiből ki is derül, hogy Nikita magyar hangja Kovács Patrícia lett, aki Sookie-t szinkronizálja a True Blood – Inni és élni hagyni c. sorozatban. Íme, a Nikita első promo videója – remélem azoknak is felkeltette az érdeklődését, akiket eddig hidegen hagyott a bérgyilkosnő története :)

nikita

3 Hozzászólások

  1. Pont ma reggel láttam a V3-on az előzetest és majd kiugrottam a bőrömből. alig várom, az előzetes pedig szerintem jó lett! :D

  2. Nagyon megszerettem ezt a sorozatot, örülök, hogy végre a magyar TV-nézők is megismerhetik! :)

    Michael szinkronhangja ezek szerint Galambos Péter lesz, ami nem rossz választás, viszont Kovács Patrícia nekem így első blikkre nem passzol Nikitához, bár hosszabb távon talán meg lehet szokni. A többiekre is kiváncsi leszek, remélem, hogy még véletlenül sem Molnár Ilona lesz Alex magyar hangja, a művésznőnek eddig sikerült sorra elrontania a kedvenc karaktereimet az affektálásával ( Veronica Mars, Daenerys Targaryen, stb ).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here