Főoldal Érdekességek Bulvár A Melrose Place sztárjai összeházasodnak

A Melrose Place sztárjai összeházasodnak

0
Oszd meg!

Úgy gondolom az, hogy mi már régóta együtt vagyunk, de nem vagyunk házasok, az egyáltalán nem nagy ügy. Goldie Hawn és Kurt Russel is remekül megvannak. Az igazság az, hogy Heathernek van egy tizenhárom éves gyermeke, nekem pedig egy tizenhat éves fiam. Megpróbáljuk összehozni a két családot, de ez több annál, úgy cselekedni, hogy az a gyerekeknek a legjobb legyen. Most erre fókuszálunk a legjobban” – nyilatkozta Jack Wagner az E-Onlinenak idén télen, amikor felmerült annak a lehetősége, hogy Wagner és Heather Locklear az oltár elé álljon.

melrose-place

Úgy tűnik azóta már sikerült rendezni a problémákat. Ugyanis, miután Wagner nemrég megnyert a 125.000 összdíjazású celeb golfbajnokságot, meg is lepte kedvesét egy hatkarátos gyémántgyűrűvel, Heather pedig boldogan mondott igent a házassági ajánlatra.

Ők ketten már elég régóta ismerik egymást, a klasszikusnak számító Melrose Place c. sorozatban például karaktereik közeli kapcsolatban voltak, Amanda és Peter voltak a széria legnagyobb sztárjai, az évődésüket pedig több millióan nézték nagy élvezettel minden héten. Akkor azonban semmi nem alakult ki a színészek között, de 2007-ben, miután Heather elvált akkori férjétől, elkezdtek találkozgatni, és a kapcsolatuk azóta is tart. Az eljegyzés hírére pedig nagy gratuláció a párnak, remélem Heather harmadszor már révbe ér.”Úgy gondolom az, hogy mi már régóta együtt vagyunk, de nem vagyunk házasok, az egyáltalán nem nagy ügy. Goldie Hawn és Kurt Russel is remekül megvannak. Az igazság az, hogy Heathernek van egy tizenhárom éves gyermeke, nekem pedig egy tizenhat éves fiam. Megpróbáljuk összehozni a két családot, de ez nehéz ügy. Próbálunk úgy cselekedni, hogy az a gyerekeknek a legjobb legyen. Most erre fókuszálunk a legjobban” – nyilatkozta Jack Wagner az E-Onlinenak idén télen, amikor felmerült annak a lehetősége, hogy Wagner és Heather Locklear az oltár elé álljon. Úgy tűnik azóta már sikerült rendezni a problémákat. Ugyanis, miután Wagner nemrég megnyert a 125.000 összdíjazású celeb golfbajnokságot,  meg is lepte kedvesét egy hatkarátos gyémántgyűrűvel, Heather pedig boldogan mondott igent a házassági ajánlatra.

Ők ketten már elég régóta ismerik egymást, a klasszikusnak számító Melrose Place c. sorozatban például karaktereik közeli kapcsolatban voltak, Amanda és Peter voltak a széria legnagyobb sztárjai, az évődésüket pedig több millióan nézték nagy élvezettel minden héten. Akkor azonban semmi nem alakult ki a színészek között, de 2007-ben, miután Heather elvált akkori férjétől, elkezdtek találkozgatni, és a kapcsolatuk azóta is tart. Az eljegyzés hírére pedig nagy gratuláció a párnak, remélem Heather harmadszor már révbe ér.

759 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here