Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Awkward – A pilot

Awkward – A pilot

3
Oszd meg!

Sokáig haragudtam az MTV-re, amiért kezdenek kihalni a zenék a csatornáról és a helyüket átveszik a saját gyártásű műsorok. De a Blue Mountain State és a Teen Wolf után már abszolút nem vagyok dühös a zenék kiszorulása miatt, hiszen az MTV egész ütős sorozatokat alkotott meg, és a legújabb, Awkward címre hallgató széria pilotja is nagyon bejött.

A története zseniális, egy szürke tinivel történik egy kis baleset, de mindenki azt hiszi, hogy öngyilkos akart lenni, így hirtelen a figyelem középpontjába kerül – és így van esélye a menő srácnál, akivel titokban elvesztette a szüzességét. Remek karaktereket teremtettek meg, és őszintén bízom abban, hogy a húsz perces részek ellenére lesz lehetősége mindenkinek kibontakoznia. A hangulat, a poénok és az iskolai viszonyok ábrázolása nagyon jól lett kitalálva, ráadásul ez egyfajta támpontot adhat a kevésbé népszerűeknek a társadalmi beilleszkedéshez, hiszen Jenna olyan dolgokat tesz meg, amiket korábban nem mert volna, mindezt egy listának köszönhetően. Azt a listát pedig bárki használhatja, lakjon Michigan, Sidney vagy épp Szécsény városában.

A színészeket remekül válogatták ki, öröm viszont látni a One Tree Hill Samanthájaként megismert Ashley Rickardsot újra a képernyőn, nagyon tud ez a lány. A Született Feleségek óta pedig Beau Mirchoff még dögösebb lett, mint volt, ráadásul Matty szerepét mintha rászabták volna. A többiekkel is totál elégedett vagyok, a főszemét pomponlánynak pedig egy túlsúlyos lányt beállítani zseniális megoldás volt :) A sorozat szeptemberben érkezik a hazai MTV-re, ha gondoljátok várjátok meg, de én inkább maradok a feliratos verziónál :)

Értékelés: 10/10
Lendületes, humoros és nagyon egyedi vígjátéksorozat ez, melyben a karakterek fele spinoffért kiált. Ha már a pilot ennyire meggyőző volt, kíváncsi vagyok mennyire ejt majd rabul a többi epizód…

1522 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. A Hard Times of RJ Bergert nézd meg!
    Kb ugyanez a szitu csak egy fiú van a középpontban akinek “hatalmas adottsága” van :) Szerethetőek a karakterek, hatalmas szövegek vannak benne és már 2 évad lement belőle. (remélem berendelik a 3. évadot)
    Ha ez tetszett, és ugye tetszett, szerintem mindenképpen csekkold!

  2. Köszi a kritikát, mert megismertetett egy szuper sorozattal, nagyon jókat írtál róla és azok alapján nem is csalódtam a sorozatban, tök jó.:)

  3. @m: Köszi a tippet, bele fogok nézni abba is, már le is töltöttem, csak most 30 Rock darát tartok :)

    @Ildi: Igazán nincs mit, ezért is szeretem csinálni a blogot :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here