Főoldal Hírek Teen Choice Awards 2011 – A nyertesek + Galéria

Teen Choice Awards 2011 – A nyertesek + Galéria

0
Oszd meg!

Tegnap este megvolt a kedvenc díjátadóm, a Teen Choice Awards eredményhirdetése. Azért szeretem annyira a TCA-t, mert itt a fiatalok kedvenc sorozatai kapnak jelölést, olyanok, amik egy komolyabb gálán, mint az Emmyn vagy a Golden Globe-on csak poén tárgyák képezik. A TCA-n azonban mindenki megkaphatja a neki kijáró elismerést. A minket leginkább érintő tévés kategóriában nagyrészt olyanok nyertek, akiknek drukkoltam is :)

A drámai sorozatoknál tarolt a Gossip Girl, nemcsak a legjobb dráma sorozat lett, de Chace Crawford és Blake Lively is bezsebelt egy-egy díjat. Ugyanígy járt a scifinél a The Vampire Diaries, ahol Nina Dobrev és Ian Somerhalder is kapott szörfdeszkát. Az akció kategóriában az NCIS Los Angeles lett a legjobb sorozat, Linda Hunt pedig a legjobb színésznő, míg a színészek között a Nikita sztárja, Shane West diadalmaskodott. A komédiáknál természetesen a Glee tarolt és Cory Monteith, a hölgyeknél pedig egy igencsak erős mezőnyben, Selena Gomez vitte a prímet a Wizards of Waverly Place kapcsán. Ami igazán vicces, az a tévés gonosz kategória, ahol Justin Bieber lett a nyerő, a két résznyi CSI-béli “gonoszkodásának” köszönhetően. A jelenettolvajok között is a The Vampire Diaries sztárjai kerültek ki győztesen, nevezetesen Michael Trevino és Katerina Graham – így az este legnagyobb nyertese egyértelműen a Vámpírnaplók lett. Az úttörő új show mellesleg a The Voice lett, sztárok közül pedig Darren Criss kapta meg a neki kijáró bizalmat, a legjobb felfedezettnek nevezhető csoportban. A nyári sorozatok is külön díjazásra kerültek, az abszolút nyertes pedig a Pretty Little Liars lett, ami nemcsak a legjobb széria díját nyerte el, de Lucy Hale és Ian Harding is tarolt!

Én úgy érzem, hogy hellyel-közzel azok nyertek, akiket vártam, szóval én elégedett vagyok. A teljes lista a nyertesekkel együtt itt olvasható, a tovább mögött pedig találtok pár remek képet a díjátadóról és a vörösszőnyeges bevonulásról egyaránt!

602 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here