Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Friends With Benefits – Barátság extrákkal

Pilotkritika: Friends With Benefits – Barátság extrákkal

2
Oszd meg!

Már több, mint egy éve várok erre a sorozatra – és megérte! Anno, amikor néztem az előzeteseket, pontosan ilyen pilotot képzeltem el, tele jó poénokkal, érdekes karakterekkel! Hihetetlen, hogy az NBC ilyen sokáig ült ezen az aranytojáson, és nem osztotta meg a nagyérdeművel. A pilot alapján simán lehetett volna olyan sikeres és minőségi, mint az Így jártam anyátokkal, de ezzel a nyári premierrel bukásra van ítélve, szóval, kapunk nyolc epizódot, és ennyi. És ha az a nyolc rész, olyan jó lesz, mint a pilot, akkor én már boldog leszek!

friends-with-benefits

A sorozat egyébiránt egy baráti társaság életét meséli el, akik Chicagoban laknak. Sara (Danneel Ackles) aki az orvosi karrier miatt félretette a randizást, most, 28 évesen a szerelmet keresi, és talán nem is sejti, hogy már megtalálta, az egyik legjobb barátja, Ben (Ryan Hansen) személyében. Riley (Jessica Lucas) folyton félreválaszt amikor pasikról van szó, és amikor a jóbarátja, Aaron (Zach Cregger) szomorú, mert dobta a nője, Riley megvigasztalja őt. A főhősök jó barátok, de többek annál, amit ők művelnek, az barátság, szexuális extrákkal… Jó, szerintem egy kicsit hülyén írtam le a történetet, de tudjátok mit? Nézzétek meg a pilotot, és majd egy jót csalódtok :)

A szereposztás egyébként zseniális, az öt főhősből három egy-egy korábbi kis kedvenc, akiket az előző munkáik során a szívembe zártam. Ryan Hansen még mindig olyan cuki, mint a Veronica Mars-ban, Jessica Lucas szerethetőbb, mint a Melrose Place-ben. Viszont, akit fel se ismertem, az Dannel Ackles – avagy Harris – akit a One Tree Hill óta nem nagyon láttam sehol. Nagyon megváltozott külsőre, gyönyörűbb, mint valaha. Jensen Ackles mázlista, hogy ilyen felesége van!

friends-with-benefits

Akárhogy is, a pilot alapján nagyon szimpatikus egy sorozat ez, tele szerethető karakterekkel. A legjobban talán Aaron tetszik, egy idealista, romantikus pasi, aki beszól ha kell – és az a jelenet, amikor a barátnője megcsalja őt, az valami zseniális volt. Az a tipikus sírva röhögős :) Uhh, alig várom, hogy legyen a második részhez is felirat!

Értékelés: 9/10
A nyár egyik legnagyobb meglepetése. Arra gondoltam korábban, hogy okkal nem mutatta be az NBC a sorozatot. Hát tévedtem. Nagyon várom már a folytatást, remélem nem cliffhangerrel ér véget…

2 Hozzászólások

  1. én csak Jessica Lucas miatt kezdtem el, és VM-os pali is szimpatikus. De főleg Jessica miatt ;)) elég sok szériát kezdtem el nézni a hölgy miatt lásd még M.Place.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here